Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 01. týden (2.1.2023 - 8.1.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Kamarádi, kteří vám vnucují své dosud neudané známé nebo příbuzné, to myslí nepochybně dobře. Vy byste si však na ně měli dávat pozor. I když obvykle touhu po zachraňování světa nijak silně vyvinutou nemáte, tentokrát je všechno jinak. Pokaždé, kdy se začnete opájet představou o tom, jak svou láskou někomu dáváte smysl života, přemýšlejte, zda je to opravdu to, co chcete a po čem toužíte.

Býk

Hned v pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení a Venuše pořád ještě v Kozorohu, byste se měli zaměřit především na sebe a na to, co je pro vás dobré. Na řeči o tom, že byste měli na sebe zapomenout a svému partnerovi se přizpůsobit, nedejte. Když odložíte sebejistotu a životnímu druhovi se podřídíte, nedopadne to dobře. V takovém případě hrozí, že si přestanete vážit sami sebe a že si vás přestane vážit i ten druhý.

Blíženci

Zatímco v pondělí můžete mít pocit, že se na vás všichni vykašlali a vy nikomu nestojíte ani za zmínku, už v úterý bude všechno jinak. Kombinace Venuše ve Vodnáři a Luny ve vašem znamení na vás po citové stránce působí naprosto dokonale. Ve středu, kdy se Venuše dostane do harmonického kontaktu s Jupiterem, si pak naplno a hlavně bez zbytečných výčitek svědomí užijete to, čemu se říká štěstí v lásce. Bude to skvělé!

Rak

V pátek a v sobotu, kdy je úplňková Luna ve vašem znamení, a kdy se ve vašem partnerském sektoru navíc setkává Slunce s Merkurem, se vám konečně podaří do vašeho vztahu vnést to, co jste tam dosud postrádali. Máte konečně šanci prožít se svou láskou pocit totální vnitřní jednoty a souladu. Navíc budete jasně a stoprocentně vědět, že i on pociťuje velmi hluboce totéž.

Lev

V pondělí v citech nic neřešte a lásku projevujte naprosto normálním a předvídatelným způsobem. Nebojte se, o nic nepřijdete. Zásadní změna se projeví už v úterý, kdy se do vašeho partnerského sektoru dostává Venuše. Najednou pochopíte, že je potřeba, abyste své city a emoce vyjadřovali daleko intenzivněji, než obvykle. Naštěstí vám to potíže nedělá. Vy mluvíte s miláčkem o své lásce a on je šťastný.

Panna

Především se nesmíte nechat vehnat do situace, kdy si budete muset vybrat mezi partnerem a svými kamarády. Zejména nové lásce musíte vysvětlit, že pro ni jste sice ochotní udělat skoro všechno na světě, ale že ke své spokojenosti potřebujete navíc i kamarády. Bude sice chvíli trvat, než to pochopí, ale o víkendu, kdy se Slunce setkává s Merkurem, by to přijmout mohla.

Váhy

To, že máte práce až nad hlavu, neznamená, že můžete zanedbávat svého miláčka. Pokud nechcete mít doma zbytečné dusno, bude lepší, když ho hned na začátku týdne na své pracovní zatížení upozorníte a požádáte ho o pochopení. Z vašeho vstřícného chování bude tak vyvedený z míry, že se nejenže neurazí, ale ještě se vás zeptá, zda by vám nemohl nějak pomoci.

Štír

Zásadním dnem bude čtvrtek, během nějž konečně pochopíte, že jsou věci, na které se vyplatí čekat. Při trigonu mezi Sluncem a Uranem je značná šance, že se budete ve všem rozhodovat sice rychle a intuitivně, ale zároveň i neobyčejně správně. Zejména ve vztazích uděláte to, co jste měli udělat už dávno. Partner vámi bude nejdříve zaskočený a pak neobyčejně pozitivně překvapený...

Střelec

Po hektických dnech z přelomu roku máte dojem, že se nyní vlastně nic zásadního neděje. Čas, který jste si tímto způsobem ušetřili, pak můžete klidně a bez výčitek svědomí věnovat svému partnerovi. Kladně bude reagovat zejména na veškerá pozvání do kina a na jiné podobné akce. Čím více budete spolu, tím vám bude lépe a tím budete oba spokojenější.

Kozoroh

Pro hledání důvodů, které má k jednání váš bývalý partner, nemáte dost trpělivosti ani dost času. Pokaždé, kdy máte pocit, že jste na příčiny jeho jednání přišli, udělá něco, co vás totálně vyvede z míry. Kdybyste pochopili, že veškeré pátrání, do kterého se v tomto směru dáte, je k ničemu, a vy uděláte nejlépe, když se tímto člověkem vůbec nebudete zabývat, bude to lepší.

Vodnář

Zásadní pozitivní vliv na vás vyvíjí Venuše, která se v úterý dostává do vašeho znamení. Už ve středu, kdy se dostane do pozitivního vztahu s Jupiterem, se máte na co těšit! Jako zadaní se konečně dočkáte vytouženého prohloubení vašeho vztahu. Z povinnosti pak bude najednou láska. Ani jako singles však zkrátka nepřijdete. Seznámíte se s tolika lidmi, že si z nich partnera vybrat musíte, i kdybyste nechtěli.

Ryby

Když vám miláček začne vysvětlovat, že nemáte se známými a přáteli tak koketovat, protože se v takové situaci necítí dobře, budete velice překvapení. To, že by mohl vaše projevy autentické radosti ze života vnímat tímto způsobem, vás dosud ani nenapadlo. Pro klid ve vztahu mu slíbíte, že se budete snažit chovat tak, aby se cítil lépe. Když však budete upřímní, přiznáte, že moc netušíte, jak to budete dělat...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA