Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 11. týden (13.3.2023 - 19.3.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Vyznání lásky přicházejí zejména v první polovině týdne hojně a ve formě opravdu ohnivé. Problém je v tom, že se s nimi vytasí lidé, od kterých vás to vůbec nepotěší. Vy pak marně pošilháváte po člověku, který by vás svým vyznáním opravdu nadchl. Ten se však tváří, jako by vás skoro ani nevnímal. Zkonstatujete, že svět je celý naruby a žádnou radost vám nedělá.

Býk

Když vám někdo začne vysvětlovat, že byste si měli dávat větší a intenzivnější pozor na svého partnera, který se vám v každé jen trochu vhodné chvíli zpronevěřuje, nepropadejte panice. Když se na svého informátora podíváte a uvidíte jeho zlomyslný pohled, dojde vám, že jde o člověka, který vám podobné novinky přináší jen proto, aby vás naštval a co nejvíce rozhodil.

Blíženci

Než se rozhodnete pro jednání, které má v očích vašeho okolí zvýšit vaši atraktivitu, řádně si svou strategii promyslete. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, hrozí, že k sobě tímto jednáním připoutáte svého dosavadního partnera tak, že k vám žádného ctitele nepustí. Kdybyste trochu ubrali na intenzitě projevů, bude to podstatně lepší.

Rak

Kdybyste se rozhodli, že chcete, aby se o vašem dosud tajeném vztahu mluvilo víc, než dosud, je k tomu velice snadná cesta. Stačí, když si o tom popovídáte s kamarádkou, které na závěr řeknete, že je to tajemství, o kterém nemá mluvit. Jistotu, že o tom budou v řádu dní mluvit naprosto všichni, máte zaručenou. A to, že vás a váš nový objev budou všichni brát jako pár, rovněž.

Lev

Své rozhodnutí opravdu nemusíte nikomu vysvětlovat. Když se vás kamarádi začnou vyptávat, proč jste se rozešli s partnerem, s nímž jste spolu podle názoru většiny vašich známých tak skvěle ladili, nic neříkejte. Kdybyste jim řekli pravdu, stejně by vám nevěřili. Nejvýše byste se dozvěděli¸ že se kvůli takovému nesmyslu rozumní lidé přece rozcházet nemohou.

Panna

Zjistíte, že projevy lásky, jimiž váš miláček neskrblí, a které jste dosud považovali za něco naprosto normálního, tak běžné zdaleka nejsou. Když budete chvíli pozorovat přátele a hodnotit způsob, jakým se k sobě chovají, dojde vám, že máte v tomto ohledu vlastně obrovské štěstí. Když si slíbíte, že se budete k miláčkovi chovat něžněji, nebude to rozhodně na škodu!

Váhy

O tom, že se vám v lásce po dlouhém nepříliš příznivém období zase začalo dařit, s nikým pro jistotu nemluvte. I když nejste pověrčiví a nebojíte se, že byste své nastupující štěstí zakřikli, opatrnost je přesto na místě. Kdybyste se se svým úspěchem svěřili někomu zlomyslnému, mohl by vám ho překazit jen proto, aby se on dobře bavil a vy nevěděli, co se vlastně stalo.

Štír

Se svým partnerem to sice snadné nemáte, ale v upřímné chvíli si musíte přiznat, že ani vy mu život nějak zásadně neulehčujete. Právě proto je potřeba, abyste své chování změnili. Čím dříve pochopíte, že musíte jednat tak, aby byl váš partner spokojený, tím to bude lepší. Opravdu platí, že když bude spokojený on, budete v pohodě, v klidu a především v dobré náladě i vy...

Střelec

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v jeho znamení, se chováte zcela jinak, než je vás miláček zvyklý. O svých citech mluvíte nahlas a naprosto bez zábran. Miláčkovi rádi a s chutí vysvětlíte, čím vás zaujal natolik, že jste se rozhodli, že ho získáte. Dejte si však pozor, abyste mluvili jenom a pouze stoprocentní pravdu. I miláček, který si obvykle nic z toho, co mu říkáte, nezapamatuje, udrží tentokrát v paměti každé vaše slovo.

Kozoroh

Partnerské problémy, s nimiž se potýkáte, mají naštěstí několik řešení. Pokud můžete, vyberte si to, které bude nejméně namáhavé, a které si nevyžaduje zbytečné přípravné práce. Kdybyste předem dokázali odhadnout, co partner vlastně chce, a rozhodli se, že mu to rovnou a bez zbytečných debat poskytnete, bude to ještě lepší. Tímto způsobem zaručeně ušetříte energii i čas.

Vodnář

Pokud chcete v lásce něco změnit a posunout k lepšímu, pokud chcete a potřebujete vyznat své city, a pokud chcete, abyste v tomto směru byli spokojení jak vy, tak váš partner, máte na to poslední čtyři dny. Během nic musíte využít bojovnou a extrovertní, ale zároveň láskyplnou energii Venuše z Berana. City, které s její pomocí získáte, navíc splní veškeré vaše představy.

Ryby

Hlavně se v lásce a v citech vůbec nesnažte nic zbytečně uspěchat. Přísloví, které konstatuje, že Kdo si počká, ten se dočká, pořád ještě platí. Navíc by bylo lepší, kdybyste si se vším důležitým počkali až na poslední tři dny týdne. Venuše bude ve vašem sektoru komunikace, a kdy dokážete o lásce mluvit tak, aby miláčka ani nenapadlo, že byste si z něj mohli dělat legraci.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA