Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 04. týden (23.1.2023 - 29.1.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že se na vás partner vrhne a začne vás přesvědčovat, že byste pro něj měli z lásky udělat něco, do čeho se vám opravdu nechce, není důvod, abyste o tom začali byť jen přemýšlet. I když jde o situaci, která je citově náročná a kterou zvládáte obtížně, musíte si v ní zachovat právo na svůj názor. Když partnerovi ustoupíte teď, můžete si být jistí, že to tak v budoucnu dopadne vždycky.

Býk

Na pozitivní zlom v citovém životě se chystejte v pátek. Venuše se dostává do Ryb a vy se konečně můžete těšit na změny, které v partnerství proběhnou, a které vztah přiblíží vašim představám. V neděli, kdy je Luna ve vašem znamení, byste pak pro sebe i pro partnera měli vymyslet nějaký společný program. Kdyby se v něm kultura spojila s fyzickým pohybem, bude to vynikající!

Blíženci

I když má váš miláček pocit, že daleko lépe než vy ví, co je pro vás dobré, musíte mu dát najevo, že si o svém životě budete rozhodovat sami. Nebude to sice snadné ani jednoduché, ale udělat to musíte. Čím déle necháte celou záležitost v nynější patové situaci, tím hůře se pak budou jakékoli změny provádět. Naštěstí máte partnera, který důvody vašeho jednání pochopí a bude je respektovat.

Rak

Potíže můžete mít s člověkem, kterého jste dosud považovali za opravdu dobrého kamaráda. Teď však zjišťujete, že jsou jeho city k vám daleko komplikovanější a složitější. Navíc o tom, co k vám cítí, nechce vůbec mluvit. Kdybyste však počkali do pátku, kdy bude Venuše v Rybách, bez problémů byste si z náznaků dali dohromady to, co se v jeho duši děje a co je pro vás oba důležité.

Lev

Zásadní vliv na vás vyvíjí sextil mezi Sluncem a Jupiterem, který se odehrává ve středu. S jeho pomocí dokážete říct člověku, který se vám líbí, přesně co, co od vás chce a potřebuje slyšet. Hodně náročná situace však přijde v případě, kdy se ve vašem životě vyskytuje ještě stabilní partner. Pravděpodobnost, že se o vašem úletu dozví a že se mu líbit nebude, je vysoká!

Panna

Zatímco během týdne máte pocit, že se s partnerem míjíte a že se přes veškerou snahu domluvit nedokážete, v pátek se situace změní. Venuše se dostane do vašeho partnerského sektoru a vy se s miláčkem konečně začnete bavit normálně. Bez dalšího boje se dohodnete na společných aktivitách. V duchu si jen řeknete, že to bylo jednoduché a že jste na to měli přijít dřív.

Váhy

Úvahy o tom, co dělá váš miláček ve chvílích, kdy s ním nejste, jsou naprosto k ničemu. Když si je zejména ve čtvrtek a v pátek necháte přerůst přes hlavu, hrozí, že vám totálně zkazí náladu. Navíc položí zbytečný stín na vztah, který mezi vámi je. To, že partnera podezíráte z něčeho nekalého, mu nahlas říkat nemusíte. Intuici má natolik dobrou, že to pochopí sám...

Štír

Vzpomínky na to, co bylo a co se nevrátí, vám mohou přerůst přes hlavu rychleji, než je pro vás dobré. Kdyby vás po takové psychické masáži náhodou napadlo, že byste měli svého bývalého partnera oslovit a zeptat se ho, zda se nechce vrátit, musíte si to umět dostatečně důrazně zakázat. Patrně by vás poslechli a vrátil se, ale výsledek by pro vás byl daleko horší, než je nynější stav.

Střelec

Miláček, který zná vaši povahu, netrpělivost, uspěchanost a absolutní nedostatek smyslu pro detail, se ukáže jako pravý poklad. Nebude vám vyčítat, že se nedokážete soustředit, ale sám se dobrovolně nabídne, že za vás práci, do které se vám nechce, udělá. Půjde o aktivitu, která je prospěšná vám oběma. Vy budete mít starosti z krku a on bude mít klid. Další důklad jeho lásky pak už potřebovat nebudete...

Kozoroh

Vaše tvrdohlavost se vám zase jednou vyplatí. Když budete partnerovi od začátku týdne pořád dokola opakovat, že budete dělat jenom to, co chcete vy sami, nakonec se s tím smíří. Příliš nadšený nebude, ale pochopí, že mu nic jiného nezbývá. Nebude to pro něj zdaleka tak obtížné, jak se vám zdá. Sám a dost rychle pochopí, že pro něj bude lepší, když budete spokojení, než kdybyste byli naštvaní a dávali mu to při každé příležitosti najevo.

Vodnář

Kontakty s člověkem, který o vás vyloženě usiluje, a který vůbec nedbá na to, že se vám jeho jednání ani trochu nezamlouvá, byste měli zejména v prvních čtyřech dne týdne omezit na minimum. Když budete důslední, je šance, že mu dojde, že s ním nekoketujete, ale že své jednání myslíte maximálně vážně. Když se pak v pátek Venuše přesune do Ryb, může mu poslat do cesty někoho jiného, kdo ho zaujme natolik, že na vás zapomene.

Ryby

Dejte si pozor, abyste zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, nedělali ve vztazích zbytečné chyby. Když se vám něco nepodaří, nehledejte vinu na partnerovi, ale spíše se zamyslete nad tím, zda jste ke vzniku této situace nepřispěli spíše vy sami. Když usoudíte, že ano, bez váhání se miláčkovi omluvte. Nebude to příjemné, ale když to neuděláte, zamezíte tím nepříjemnostem daleko větším.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA