Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 08. týden (20.2.2023 - 26.2.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Dobrou náladu vyzařujete i ve chvíli, kdy by každý jiný propadal beznaději. Miláček se na vás sice může tvářit všelijak, ale s vámi to nic nedělá. Je vám jasné, že jeho nálady s vámi zase tak moc společného nemají. Právě proto se snažíte, aby mezi vámi bylo všechno krásné. Jste na sebe pyšní, protože zkonstatujete, že se vám to vzdor vaší komplikované povaze daří.

Býk

O problémy se vám nestará ani tak miláček, jako lidé z jeho minulosti. Jeho bývalý partner má pocit, že by se k němu mohl vrátit, a nechápe, že jste o jeho životní kapitolu, která je už dávno dopsaná. Zatím jste sice do průběhu jejich komunikace zasahovat nechtěli, ale teď je vám jasné, že se tomu nevyhnete. V tomto týdnu ještě necháte všechno tak, jak to je, ale víte, že ještě není všem dnům konec.

Blíženci

Pokud hledáte svou druhou polovičku, máte ji šanci objevit. Musíte k tomu ale využít přátele! Dosud jste jejich nabídky na seznámení s někým z jejich známých nebo příbuzných mohli odmítat, ale teď nastal čas, kdy byste si jejich nabídku měli prohlédnout. Využijte k tomu víkend, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, a kdy je šance, že si nejdříve promluvíte a pak se domluvíte...

Rak

Když si k vám miláček přijde stěžovat na své rodiče, dostane vás do hodně komplikované situace. Je vám jasné, že je na ně opravdu naštvaný, ale taky je vám jasné, že jde o náladu, která ho rychle přejde. Právě proto byste s ním měli mluvit tak, aby pochopil, že vy sami za sebe dáváte přednost domluvě. Momentálně může mít sice pocit, že za ním nestojíte tak, jak si představujete, ale časem bude rád, že jste spor neposilovali.

Lev

Když usoudíte, že vás partnerovy hlášky nebaví zdaleka tak, jako vás bavívaly dřív, nemusí být chyba v partnerovi, ale možná spíše ve vás. Přemýšlejte, zda tím vaše tělo nedává najevo únavu, kterou od začátku roku nasbíralo, a se kterou se nyní nedokáže vyrovnat. Možná by bylo lepší, kdybyste na víkend s Lunou ve svém znamení nic neplánovali, ale využili ho k odpočinku.

Panna

Rodina vám sice může vyčítat, že máte čas na všechno a všechny, ale na své nejbližší ne. Vy jim pak budete vysvětlovat, že nejbližší je pro vás nyní váš partner. Jde o informaci, kterou budou rodiče vstřebávat poměrně obtížně, a proto stačí, když jim ji sdělíte jen jednou. Zejména v pondělí a v úterý se s nimi v tomto bodě budete domlouvat jenom hodně obtížně.

Váhy

Pokud chcete v lásce konečně něco uzavřít a třeba dospět i k nějakým pozitivním změnám, máte na to první čtyři dny týdne. Merkur prochází vaším sektorem lásky a romantiky, a postará se, byste to, co se děje, uměli označit tak, aby i miláček pochopil, že vám na tom záleží. Kdybyste spolu vyrazili na společnou procházku nebo třeba do kina, bude to ještě lepší.

Štír

Doba, kdy Slunce prochází Rybami, je pro vás nejen časem, kdy se vám všechno daří, ale i obdobím, kdy sbíráte úspěch za úspěchem. Když vyděláte nějaké peníze na víc, nebudete myslet na sebe, ale na partnera. Tomu pak vybíráte ten nejkrásnější dárek podle svých představ. Pak mu sice musíte vysvětlit, že jste nic neprovedli a že to není odpustek, ale to už zvládnete.

Střelec

V pondělí a v úterý, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, si hlídejte své vlastní chování. Problém by vám mohla přinést nezvládnutá žárlivost. Nahlas sice říkáte, že s touto negativní emocí problémy nemáte, ale v hloubi duše si musíte přiznat, že je to celé trochu jinak. Když se budete tvářit dostatečně protivně, můžete nahlas sice říkat, že vy přece nežárlíte, ale všem bude jasné, že pravda je jinde. xxx

Kozoroh

Jde o týden, který je dost náročný. Když zjistíte, že o sobě miláček pochybuje a že opravdu neví, kam se vrtnout, musíte se rozhodně a se vší energií postavit na jeho stranu. Je potřeba, aby věděl, že situace může být sice složitá, ale vy dva ji zvládnete. V pátek a v sobotu, kdy je Luna v Býku, se vám pro jeho problémy podaří vymyslet řešení, které dokáže akceptovat.

Vodnář

Když bude partner chtít, abyste ho doprovodili k lékaři, nechce to proto, že by tam sám nedošel, ale proto, že bojí toho, co tam uslyší. Nahlas vám to sice nepřizná, ale vám je to přesto jasné. Kdyby to šlo, pokuste se celou záležitost načasovat na středu. Díky pozitivnímu vztahu mezi Merkurem a Marsem s ním dokážete mluvit tak, aby pochopil, že jste teď i v budoucnu na jeho straně.

Ryby

Pondělní novoluní ve vašem znamení vám dává v lásce šance, o kterých jste dosud uvažovali jako o něčem, co je sice přitažlivé, ale co není v reálu možné. Teď však nastane situace, kdy se s tímto člověkem dostanete do přímého a časově skoro neomezeného kontaktu. Pak je jen na vás, zda ho zaujmete tak, aby pochopil, že jste jeho životní štěstí, které právě našel!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA