Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 06. týden (6.2.2023 - 12.2.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V lásce máte šanci získat přesně ty životní zkušenosti, které se vám dosud vyhýbaly. Týká se to zejména pondělí, kdy Luna pobývá ve vašem sektoru lásky a romantiky. Dává vám energii, kterou můžete využít k posílení svého vztahu. Když ještě dokážete miláčkovi dát bez ostychu najevo, že s ním chcete být a že jste rádi, že jste ho v životě našli, bude to krásný den a pak i krásný týden.

Býk

O svého partnera byste se měli ucházet v každé vhodné chvíli a při každé jen trochu adekvátní příležitosti. Váš miláček to sice nahlas nepřizná, ale nutně potřebuje, abyste mu svou lásku a zejména její intenzitu dokazovali slovy. Naštěstí to pro vás není problém. Zejména v úterý a ve středu, kdy má energie Luny pozitivní dopad na vaše vztahy, mu rádi řeknete to, co chce a potřebuje slyšet.

Blíženci

Opět si jednou uvědomíte, že potřebujete partnera, s kterým si nejen padnete do oka, ale s kterým si budete mít i o čem povídat. Šance, že ho koncem týdne potkáte, je opravdu značná. Postará se o to Merkur, který se v sobotu dostává do Vodnáře. Když vám oči utkví na někom, u koho budete mít pocit, že se znáte už hodně dlouho, bude vaše hledání u konce!

Rak

Pokud se chcete ve svém vztahu pohnout dopředu, je potřeba, abyste se chovali paradoxně a jednali zcela jinak, než jste měli původně v plánu. Musíte se zastavit a co nejrychleji se vrátit do momentu, kdy neshody mezi vámi vznikly. Zároveň byste měli miláčka přesvědčit, aby udělal totéž. Když budete o váš vztah bojovat oba, dopadne všechno naprosto skvěle.

Lev

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, byste měli přemýšlet v první řadě o sobě a hledat to, co vám dělá dobře. Když v takové chvíli upřímnosti pochopíte, že vám váš nynější vztah nevyhovuje, udělejte všechno, co se jen dá, pro to, abyste ho co nejdříve ukončili. Čím déle v něm budete setrvávat, tím bude vaše postavení těžší a šance, že se z něj vymotáte, menší.

Panna

I když jste si dosud mysleli, že máte soukromí uspořádané a budoucnost jednoznačně určenou, hrozí, že všechno dopadne jinak. Zejména ve středu, kdy na vás působí pozitivní vztah mezi Venuší a Uranem, můžete zjistit, že vás přitahuje někdo jiný než člověk, s nímž jste chtěli spojit budoucnost. Teď to nevidíte zdaleka tak jednoznačně, jako jste to viděli dosud...

Váhy

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, usoudíte, že je potřeba, abyste svému dosud nejasnému a neuspořádanému partnerskému vztahu dali alespoň nějaký rámec. Když k tomu využijete Merkur, který se v sobotu dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, je značná šance, že se vám podaří své city popsat tak, aby partner pochopil, že vám na něm opravdu záleží.

Štír

Všechno, o čem si chcete s partnerem promluvit a co považujete za důležité, musíte stihnout do sobotního dopoledne. K tomu, aby řeč dopadla tak, jak potřebujete, vám pomůže Merkur, který pobývá ve vašem sektoru komunikace. S jeho pomocí se dokážete vyjádřit tak, aby miláčka ani na okamžik nenapadlo, že byste si z něj mohli legraci, ale aby bral každé vaše slovo opravdu vážně.

Střelec

V době, kdy Slunce prochází vaším sektorem komunikace, si na nedostatek mezilidských kontaktů stěžovat opravdu nemůžete. Ke starým známým se přidávají noví a zajímaví lidé, s nimiž se cítíte naprosto skvěle. O tom, že byste se dali s někým dohromady natrvalo, však nechcete ani slyšet. Momentálně procházíte obdobím, kdy je vám svoboda a volnost dražší než i ten nejlepší vztah.

Kozoroh

Všechno, co se v tomto týdnu děje, vypadá sice na první pohled zcela obyčejně, ale co bude mít na váš život zásadní dopad. Důležité je zejména to, co se stane ve středu a co do vašeho života vnese změnu, se kterou jste nepočítali. Pokud jste měli pocit, že je láska na první pohled romantický výmysl, který nemá s realitou vůbec nic společného, musíte přiznat, že to byl omyl...

Vodnář

Období, kdy Slunce prochází vaším znamením, můžete využít nejen k oslavám, ale taky k bilancování. Pokud usoudíte, že je potřeba, abyste svému miláčkovi dokázali, že ho přes veškeré neshody přece jen milujete, máte k tomu skvělou příležitost. Konečně dokážete svou lásku dát partnerovi najevo tak, aby pochopil, že ho hlídáte jen proto, že si život bez něj nedokážete představit.

Ryby

Problémů v lásce se bát nemusíte. Venuše ve vašem znamení se postará, abyste měli v lásce nejen emoce, ale i dostatečnou jistotu. Získáte tím sebevědomí, o které vás nikdo nepřipraví. Dokonce i na svou bývalou lásku se dokážete v této souvislosti podívat objektivně. Konečně pochopíte, že to, že jste se rozešli, bylo to nejlepší, co vás potkalo. Utřete si oči a na svět se začnete dívat zcela jinak, než jste se dívali dosud!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA