Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 07. týden (13.2.2023 - 19.2.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Úvahy o tom, zda svého miláčka dostatečně intenzivně milujete, a zda vaše láska během času nezačíná stonat na úbytě, jsou momentálně k ničemu. Bude daleko lepší, když se jimi přestanete zabývat a zbytečně na ně nebudete plýtvat časem. Už v úterý zjistíte, že miláček o své lásce k vám sice zbytečně nemluví, ale to ještě neznamená, že ji necítí a že vám ji nedá najevo.

Býk

To, že máte na svého partnera méně času, než byste mít chtěli, je sice nepříjemné, ale není to zase tak zlé. Už v pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, jemu i sobě dokážete, že se nepočítá kvantita, ale kvalita. Každá chvíle, kterou mu věnujete, je vysoce cenným vkladem, který vašemu vztahu poskytujete. Navíc je šance, že během víkendu doženete to, co jste přes víkend nestihli.

Blíženci

Pokud chcete svému miláčkovi něco důležitého vysvětlit, měli byste se na to sejít a promluvit si z očí do očí. O tom, že byste mu napsali dopis, můžete sice uvažovat, ale raději to nedělejte. Nebezpečí, že vaše slova pochopí zcela jinak, než jste je vy mysleli, je bohužel až příliš značné. Pak by byla potíž v tom, že by neměl při ruce vás, a vy jste mu nevysvětlili, jak jste to vlastně mysleli...

Rak

Ve čtvrtek a v pátek, kdy se Luna dostává do vašeho partnerského sektoru, se zaměříte na partnera ne proto, že byste museli, ale proto, že chcete. Kromě toho, aby mu bylo co nejlépe po fyzické stránce, se staráte i o jeho pohodu duchovní a duševní. Výsledkem je velice příjemný víkend. Soulad, který mezi vámi vznikl, nenaruší nikdo a nic. Bude vám spolu prostě dobře.

Lev

Když se na vás partner rozzlobí, neříkejte, že neví, co chce, ale zajímejte se o to, co se stalo. Když vám to řekne, bude to pro vás překvapení a skoro až šok. Pochopíte, že klade značný důraz na to, čemu vy pozornost nevěnujete. Právě proto je potřeba, abyste se všechno snažili co nejrychleji uvést do původního souladného vztahu. Když dovolíte, aby vás tyto neshody rozdělily, ke shodě už se vrátit nemusíte...

Panna

Když vám partner začne vysvětlovat, že něco neumíte a nedokážete, musíte si to správně přeložit. Pak pochopíte, že tak mluví jen proto, aby vás vyprovokoval k jakémukoli projevu aktivity. Jeho jednání se vám sice nelíbí, ale zlobit se na něj přesto nedokážete. Je vám jasné, že kdyby vás neměl rád a kdyby mu na vás nezáleželo, choval by se jinak.

Váhy

Do konfliktů, které má váš partner se svými rodiči a třeba i sourozenci, se raději nepleťte. Nedopadlo by to dobře. Ve čtvrtek nebo v pátek by se mohlo stát, že by se dosavadní nepřátelé sjednotili a svorně se pustili do vás. Když od nich dáte ruce pryč a miláčka pak přivítáte jako hrdinu, který se vrací z boje, bude to lepší. V klidu mu pak můžete říct, jak celou situaci vnímáte vy. Pak máte konečně jistotu, že vás bude poslouchat.

Štír

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, si udělejte čas na důležitý hovor. Je potřeba, abyste si s miláčkem promluvili o financích a o tom, jak si vaše nynější i budoucí hospodaření s nimi představujete. Na to, že to není dostatečně romantické téma, se neohlížejte. Bude lepší, když se teď, kdy si dokážete vyjít vstříc, domluvíte, než kdybyste se později zbytečně ostře hádali.

Střelec

Především nesmíte svému miláčkovi dávat až příliš zřetelně najevo, že vy máte pravdu a on se mýlí. Může to být sice pravda, ale tím, že mu to budete na každém kroku připomínat, ničemu nepomůžete. Když zejména v úterý a ve středu využijete energii Luny ve svém znamení, a sporná témata nebudete vůbec otevírat, bude to lepší. Pak se dá čekat, že mezi vámi bude jen pohoda, láska a klid.

Kozoroh

První polovina týdne proběhne v takovém pracovním kalupu, že nebudete mít na svého partnera čas. Naštěstí vedle sebe máte člověka, který to pochopí a nějaké velké důkazy lásky o vás nevyžaduje. Situace se zlomí ve čtvrtek, kdy se do vašeho znamení dostává Luna. S její pomocí se dokážete miláčkovi za svou nevšímavost omluvit tak krásně, že vám za ni ještě poděkuje...

Vodnář

Vaše partnerská realita je až do sobotní půlnoci naprosto dokonalá. Díky Slunci, které je ve vašem znamení, se dokážete s partnerem domluvit na všem včetně ryze praktických záležitostí. V sobotu, kdy se vaším znamením pohybuje i Luna, se navíc na něj a na jeho potřeby dokážete dokonale naladit. Pak si ale můžete být jistí, že všechno, co řeknete nebo uděláte, bude mít na váš vztah ryze pozitivní vliv.

Ryby

Pokud chcete, aby mezi vámi konečně byla pohoda a klid, musíte k tomu nejdříve vytvořit náležité podmínky. Ve vašem případě by bylo lepší, kdybyste počkali do neděle. Využijete jak energii Slunce ve svém znamení, tak pozitivního vztahu mezi Venuší a Plutem. S jeho pomocí dokážete dát svou lásku najevo způsobem, který nedokáže odmítnout ani člověk, který to původně udělat chtěl.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA