Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 05. týden (30.1.2023 - 5.2.2023)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

I když je do jara ještě daleko, jarní únava se na vás pomalu začíná projevovat. Kromě zvýšené spavosti se to projevuje i v lásce. Místo ohnivých projevů, ke kterým vám váš vládce Mars obvykle nutí, se spokojíte s večery, kdy budete vedle sebe ležet a vychutnávat si vzájemnou blízkost. Natrvalo byste to asi tak mít nechtěli, ale jako novou životní zkušenost to berete s nadšením.

Býk

V pondělí, kdy jste pod vlivem harmonického vztahu mezi Merkurem a Uranem, dokážete s partnerem mluvit přesně tak, aby pochopil, že láska pro vás není přechodný stav, ale základ, na kterém chcete stavět svůj další společný život. Bude překvapený, protože s tak vážným vyjádřením z vaší strany nepočítal. Nakonec přece jen usoudí, že to bude stát za to.

Blíženci

Především zbytečně nepřehánějte. To, že se se svým životním druhem pohádáte, ještě neznamená, že prožíváte krizi. Ve vašem případě bude zejména ohnivá výměna názorů připomínat spíše bouřku, která čistí vzduch. Nedělní úplněk ve vašem sektoru lásky a romantiky pak můžete s úspěchem využít ke smíření a k úspěšnému započetí nové životní kapitoly.

Rak

Člověk, který vysoce cení vaši práci a dává vám to při každé jen trochu vhodné příležitosti najevo, myslí svá slova a své hodnocení opravdu upřímně. Rozhodně to není předehra k tomu, aby vás balil. Jeho postoj k vám se změní až ve čtvrtek. Kolem poledne se na vás najednou a hlavně bez zřejmého důvodu podívá zcela novýma očima a usoudí, že jste ho začali zajímat jinak.

Lev

Systém, který jste do lásky a do vztahů vůbec vnesli, potřebuje nutnou, co nejrychlejší a hlavně účinnou opravu! Pokud vám předstírání nezájmu zabíralo, nyní si tímto přístupem říkáte o opravdu velký problém. Kdybyste se ale rozhodli, že využijete energii Luny, která je o víkendu ve vašem znamení, posunuli byste tím váš vztah k daleko větší pohodě.

Panna

Jde o týden, kdy bude práce podstatně méně, než jste zvyklí - a kdy tedy budete mít podstatně více času na partnera a své soukromí. Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v Raku, je potřeba, abyste miláčkovi dávali najevo, že ve vás konečně našel nejen erotického partnera, ale i toho nejlepšího kamaráda. Pokud to pochopí, máte štěstí v lásce jisté!

Váhy

Zásadní vliv na vaši lásku, vztahy a vůbec citovou pohodu má pondělní harmonický vztah mezi Sluncem a Marsem. S jeho pomocí dokážete o pozornost i srdce svého partnera zabojovat tak, aby pochopil, že si ho utéct nenecháte. Jeho reakce se nebojte. Velice rychle se dozvíte, že o partnerovi, který o něj bude bojovat a který se nenechá odradit, vždycky snil.

Štír

V pondělí, kdy se Merkur dostává do trigonu s Uranem ve vašem partnerském sektoru, hrozí, že svému miláčkovi řeknete něco, co jeho vyvede z míry a vás rozčilí ještě víc, než rozčilení jste. Pokud se vám něco takového povede, měli byste se okamžitě zastavit a bleskovou rychlostí omluvit. Když to neuděláte, potáhne se s vámi toto nicotné nedorozumění ještě hodně dlouho.

Střelec

Od pondělního dopoledne do středečního večera můžete využívat Lunu ve svém partnerském sektoru. S její pomocí dokážete miláčkovi říct přesně to, co mu říct chcete. Použijete přitom slova, která mu dokážou, že to, co říkáte, myslíte taky vážně. Ještě víc pohody do vašeho vztahu vnesete tím, že budete spolu s miláčkem mlčet. Mlčením si řeknete víc, než slovy...

Kozoroh

Zásadní pozitivní vliv na vás vyvíjí Luna, která se ve čtvrtek a v pátek nachází ve vašem partnerském sektoru. Jde o dny, kdy se sice partnerem a tím, co si myslí a co cítí, zabývat nemusíte, ale přesto by bylo lepší, abyste to udělali. Partner vás sice bude přesvědčovat, že je všechno v naprostém pořádku, ale vy se ho musíte vyptávat tak dlouho, až začne mluvit. Pokud to neuděláte, záhy zjistíte, že v pořádku není naopak vůbec nic!

Vodnář

Úplněk ve vašem partnerském sektoru probíhá sice až v neděli večera, ale na vás má sílící lunární energie vliv po celou druhou polovinu týdne. Najednou přemýšlíte ne o tom, co jste spolu prožili, ale začínáte si plánovat všechno, co spolu ještě prožijete. Ve svých plánech se nedržte zbytečně zkrátka. To, co si naplánujete, se vám podaří uskutečnit spíše dříve, než později.

Ryby

Díky Venuši ve svém znamení si dokážete vychutnávat veškeré životní radosti. O stejný životní postoj se upřímně snaží i vás miláček. Když vás pozve na prodloužený víkend nebo na jinou podobnou akci, nesmí vás ani napadnout, že byste mu vytkli, že by pořád jen utrácel. Veškeré peníze, které do této akce dáte, berte jako investici, kterou váš vztah už nutně potřebuje.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA