Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 329. den (26.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zejména při pohledu na miláčka zjišťujete, že genetika se ošálit opravdu nedá. Zároveň zkonstatujete, že je v jeho případě silnější, než se vám líbí.

Býk

Luna z Kozoroha vás nutí k jednání, které vás ovlivňuje nejen dnes, ale i v další době. Právě proto je potřeba, abyste si všechno důkladně rozmysleli.

Blíženci

Při Luně v Kozorohu musíte jednat důsledně i tam, kde se vám nechce. Pokud máte i vy pocit, že vaše děti rostou jako dříví v lese, je něco špatně.

Rak

Partner, který vám sdělí, že vás nutně potřebuje, vás dostane do obtížné situace. Vy pak přesně nevíte, zda vás tak miluje, nebo je jenom líný.

Lev

Při Luně v Kozorohu budete mít spoustu práce, se kterou jste nepočítali. Nakonec ji zvládnete, ale zaplatíte za to tím, že večer doslova padnete.

Panna

Při Luně v Kozorohu se můžete těšit na zážitky, které si s partnerem dopřejete. Zkuste vybočit z kolejí a zažít něco, s čím dosud zkušenosti nemáte.

Váhy

Na své sympatie a antipatie se zase tak moc neohlížejte. Při Luně v Kozorohu je potřeba, abyste se neřídili emocemi, ale mysleli realisticky.

Štír

I když je Luna v Kozorohu, budete se docela dobře bavit. Váš suchý smyslu pro humor se opět projeví. Vy si pak za své hlášky získáte spoustu obdivu.

Střelec

Luna v Kozorohu vás nutí k soustředěnému uvažování o budoucnosti. Na řešení, které pro své potíže vymyslíte, můžete být opravdu a právem pyšní.

Kozoroh

Luna ve vašem znamení je bez aspektů, což je dobře. Všechno, co se děje, dokážete s čistým vědomím a svědomím využít tak, abyste z toho měli prospěch.

Vodnář

Opravdu se nechcete montovat do cizích životů. Můžete se sice dozvědět, že byste to měli udělat, ale vám je stejně jasné, že by to k ničemu nebylo.

Ryby

Stabilita je sice příznivá, ale nic se nemá přehánět. Kdyby vás napadlo, že je situace zralá ke změně, měli byste nad tím opravdu zodpovědně přemýšlet.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA