Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 330. den (27.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Myšlenky, s nimiž přijde váš miláček, vyslechněte v klidu a bez komentáře. Na konci jeho řeči zjistíte, že je to rozumnější, než se vám zprvu zdálo.

Býk

Spoustu věcí děláte intuitivně, ale to jim na kvalitě naprosto neubírá. Čím více prostoru své intuici dáte, tím příznivější výsledky budete mít.

Blíženci

Pro lidi, které milujete, dokážete udělat opravdu hodně. Dejte si však pozor, abyste to nepřehnali do té míry, že by usoudili, že si je kupujete.

Rak

První adventní neděle probíhá pod vaší režií dokonale. Pečete první cukroví, popíjíte nejrůznější voňavé čaje a posloucháte hudbu, kterou milujete.

Lev

O tom, že byste si mohli ke svému partnerovi najít i někoho jiného, raději nežertujte. Vy to sice vážně nemyslíte, ale on by si to mohl vyložit jinak.

Panna

Když budete mít šanci, vyrazte na adventní koncert, dobročinný bazar nebo nějakou podobnou akci. Vám i doprovázejícímu partnerovi se tam bude líbit.

Váhy

Pozornost věnujte rodinným záležitostem! Vypadá to, že se za vašimi zády děje něco, o čem nic nevíte, i když byste informace opravdu mít měli.

Štír

S výsledkem všeho, do čeho se pustíte, budete opravdu spokojení. Odpoledne si pak vyrazte na procházku a vychutnejte si pravou adventní náladu.

Střelec

První adventní neděle proběhne naprosto klasicky. Kdybyste měli šanci na návštěvu nějakého charitativního koncertu, měli byste tam bez váhání vyrazit.

Kozoroh

Veškeré plánované schůzky dopadnou dobře a přinesou vám přesně to, co jste chtěli a potřebovali. Navíc získáte nabídku velice cenné aktivní pomoci!

Vodnář

Luna je další celý den v Kozorohu a tak trochu si vás hlídá. I když nechcete, měli byste se věnovat především povinnostem. Na zábavu bude čas potom.

Ryby

To, že se snažíte dodržovat veškeré adventní tradice, pozitivně vyhodnotí zejména vaše děti. Dozvíte se, že nikde jinde nevoní tak krásně, jako u vás.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA