Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 41. týden (8.10.2018 - 14.10.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Neustále vymýšlíte způsob, jak byste se k němu mohli dostat. Nebude lepší, když se na všechno vykašlete a pochopíte, že z toho, co mezi vámi je, láska nebude?

Býk

Váš život je naprosto skvělý. Beran něco svou zbrklostí a nepromyšleností totálně zkope, vy to s nasazením veškerých sil uvedete do pořádku a život půjde dál...

Blíženci

To, co na vaši adresu prohodí, berte jako zaslouženou poklonu. Mohli byste si to sice vyložit způsobem zcela opačným, ale to by opravdu nebylo na místě.

Rak

Vaše dosavadní vztahy pro vás byly tvrdou školou života. Skutečnou láskou, která hory přenáší, se dá nazvat až to, co nyní prožíváte se svým Rakem.

Lev

Od vaší schůzky si nic moc neslibujte, berte ji jako každé jiné setkání. Nechte si proběhnout v klidu a až potom se rozhodněte, kudy a kam půjdete dál.

Panna

To, že se vzteká, vás neskutečně baví. Přesto se dokážete tvářit tak, jako byste jeho slova brali vážně a dokonce nad nimi i přemýšleli.

Váhy

Opravdu není důvod, abyste po něm chtěli víc, než vám je ochotný dát. Pro začátek se spokojte s málem-nebojte se, časem se beraní štědrost projeví a on vám sám přidá.

Štír

Hlavně mu nedovolte, aby vymýšlet způsoby, jak se vyhnout povinnostem. Můžete si být jistí, že povinnosti, kterým se on úspěšně vyhne, padnou nakonec na vás.

Střelec

O ničem jiném než o touze po dokonalém vztahu mluvit nedokáže. Problém je v tom, že vy s ním nic podobného sdílet nedokážete, a taky mu to řeknete.

Kozoroh

Jde o týden, kdy opravdu nebudete vědět, kam skočit dřív. Když si k tomu přidáte ještě i svého Berana, který má pořád pocit, že děláte méně, než byste mohli, bude to opravdu na nervy.

Vodnář

S jeho tvrdohlavostí nepohnete, můžete mu sice vysvětlovat, že cesta, kterou jde, není dobrá, ale to roli nehraje. Bez ohledu na cokoli si bude dělat, co chce.

Ryby

Musíte spolu absolvovat alespoň jednu důležitou společenskou akci,Beranovi vysvětlete, proč je to pro vás důležité. Pak půjde bez řečí a bude se chovat, jak se sluší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA