Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 42. týden (15.10.2018 - 21.10.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Partnera můžete najít na místech, kde byste lásku nikdy nehledali. Je jen potřeba, abyste kvůli nekonvenčním okolnostem seznámení neodmítli někoho, kdo by se k vám mohl opravdu hodit.

Býk

V pondělí se s ním moc nedomluvíte. Neustále vám připomíná všechno, co byste měli udělat vy, a ani ho nenapadne, aby přemýšlel nad tím, že by ruku k dílu mohl přiložit i on.

Blíženci

Osobní spory, které kolem sebe máte, zbytečně nehroťte. Když se o nich začnete bavit ve středu, domluvíte se bez problémů i na tom, co dosud vypadalo jako neřešitelný problém.

Rak

Otevřená komunikace se vám vyplatí. Partner je sice tvrdohlavý, ale lidi, kteří s ním hráli na rovinu a nehledali zbytečné vytáčky, uměl vždycky ocenit.

Lev

Vůbec mu nedochází, do jakého průšvihu se namočil. Řekněte mu to tak, aby pochopil, že s tím musí něco dělat především on sám, protože mu nikdo jiný pomoci nemůže.

Panna

Přiznejte si, že jsou chvíle, kdy jste naštvaní na celý svět, na svého miláčka však naštvaní být nesmíte a nemůžete. Urazil by se, a vám by dalo hodně práce, než byste si ho usmířili.

Váhy

Obvykle jste na jeho samostatnost pyšní, ale tentokrát ho máte potřebu brzdit. Stav, kdy se rozhoduje bez vás a vás pak postaví před hotovou věc, vás vyloženě rozčiluje.

Štír

Jeho další pracovní kariéra je zatím nejasná. Váš Beran vám sice tvrdí, že se před ním otevírají samé skvělé perspektivy, ale vy si tím zase tak jistí nejste.

Střelec

S vašimi dětmi klidně mluvte o všem, co jste v životě zažili. Bude to vyprávění, které bude zajímavé, poučné a varovné zároveň.

Kozoroh

S partnerem z tohoto znamení jde všechno jedna radost, navíc se můžete těšit na víkend, proběhne v daleko klidnějším duchu, než obvykle. Stará práce je hotová a nová se ještě neobjevila.

Vodnář

Jakmile se dozvíte, co má v plánu, dostanete se do hodně obtížné situace. Je vám jasné, že mu v tom musíte zabránit, ale není vám jasné, jak to uděláte.

Ryby

Na nic se ho nevyptávejte, bylo by to zbytečné, to, co chce, vám řekne sám. A to, co nechce, z něj přes veškerou námahu stejně nedostanete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA