Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 43. týden (22.10.2018 - 28.10.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, máte všeho až nad hlavu. To, že nenaděláte žádné zbytečné chyby, které by vás mrzely, vás může plným právem naplnit pýchou a sebevědomím.

Býk

Jeho pochvala vás vyloženě překvapí. Když vám Beran řekne, že vás považuje za skutečný dar osudu, můžete si být jistí, že svá slova myslí opravdu vážně.

Blíženci

Když přijde z práce s tím, že je unavený tak, že si hned půjde lehnout, nechte to bez komentáře. Když vám pak začne vyprávět, co všechno prožil, sami usoudíte, že má na únavu nárok.

Rak

Za to, že vám leze na nervy, se nemáte proč stydět. Bude naopak lepší, když se ozvete nahlas a vysvětlíte mu, že jsou věci, které si k vám dovolit nemůže a nesmí.

Lev

V pondělí můžete mluvit o všem včetně lásky a plánů na budoucnost. To, na čem se domluvíte, bude velice rozumné a bude se na tom dát stavět.

Panna

Pokud máte pocit, že si vás dostatečně neváží, není to jen a pouze vina planetárního nastavení. Měli byste přemýšlet, zda se náhodou nechováte tak, aby si vás vážit nemohl, i kdyby chtěl.

Váhy

Opravdu není důvod, abyste vzdávali boj o jeho srdce, do akce se však musíte pustit hned v pondělí. Slunce je ještě ve vašem znamení a dodá vám k přesvědčování sílu a energii.

Štír

Jeho představu o tom, že přijdete z práce a hned začnete kmitat doma, mu nesplníte. Může si sice myslet, že je to ten nejlepší způsob, ale vy své chvíle odpočinku nevzdáte.

Střelec

V jeho otázkách nehledejte skrytou zlomyslnost,žádná tam není. Když se vás na něco zeptá, opravdu chce vědět, co si o dané věci myslíte.

Kozoroh

To, že se vám do něčeho nechce, ještě neznamená, že si to můžete dovolit. Kdybyste však požádali Berana, aby vám pomohl, mohlo by to dopadnout podstatně lépe.

Vodnář

K ústupkům ho nedonutíte. Když se rozhodne, že něco od osudu nebo od vás chce, dokáže situace namodelovat tak, aby to taky co nejrychleji dostal.

Ryby

Neustále se přemlouváte, abyste něco začali dělat, a neustále vám to nevychází. Velké pochopení navíc prokazuje i Beran, který vás k žádné aktivitě nenutí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA