Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 44. týden (29.10.2018 - 4.11.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Opravdu není důvod, abyste se zbytečně rozčilovali. I když vám to připadá skoro jako sen, dokážete se s partnerem domluvit tak, aby všechno proběhlo bez zbytečných fyzických i psychických zranění.

Býk

Když se rozhodne, že vás získá, můžete si být jistí, že se mu to taky podaří. Kdybyste však k sobě byli upřímní, přiznáte, že jste mu jeho záměry sami zásadně ulehčili.

Blíženci

Hlavně mu neprojevujte svůj soucit, nedopadlo by to dobře. Váš miláček by usoudil, že svým jednání dáváte najevo pochybnosti o jeho silách a upřímně by se naštval.

Rak

Nevíte, zda ho chcete nebo nechcete-než si v tom uděláte jasno, měli byste přemýšlet, zda jste na trvalý partnerský vztah vůbec připravení. Uvědomte si, že Beran nic jiného než trvalý vztah nechce!

Lev

Definitivně si potvrdí, že se jeho sny nesplní, následně musí přemýšlet o novém uspořádání své budoucnosti. Bude naprosto jiná, než si představoval.

Panna

O tom, že si jeho láskou a zejména její stálostí nejste tak úplně jistí, nahlas raději nemluvte, Beran by se velice naštval. Vy byste mu pak marně vysvětlovali, že jste to tak nemysleli.

Váhy

Než se rozhodnete, že ho dostanete, nejdříve si to pořádně rozmyslete. Když si důkladně spočítáte, co by to pro vás znamenalo, dojde vám, že by to bylo hodně námahy a ne tak jistý výsledek.

Štír

Spoustu věcí dokáže udělat, ale jen velmi málo jich umí dotáhnout do konce. Pokud dokážete v tomto směru na svého Berana kladně působit, budete mít velkou, ale opravdu velkou zásluhu!

Střelec

To, že nesplnil to, co slíbil, berte v podstatě jako dárek. Předejdete tak situaci, kdy byste se na něj spoléhali v něčem opravdu zásadním a on se na to vykašlal.

Kozoroh

Když přijde s tím, že byste si ještě do konce roku mohli dopřát prodloužený víkend, berte všemi deseti. Bude vás to sice stát jeden den dovolené, ale jde o investici, která se vyplatí.

Vodnář

Vztahy, které jste měli před Beranem, s ním nerozebírejte. Není to potřeba, k jeho informovanosti naprosto stačí to, co se dozví od vašich společných kamarádů.

Ryby

Ideálního partnera v něm nenajdete. Když mu však dáte šanci, zjistíte, že s ním vytváříte něco, co se představě ideálu neobyčejně blíží.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA