Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 03. týden (14.1.2019 - 20.1.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Neustále přemýšlíte, jak změnit svůj partnerský život k lepšímu. To, že vás nakonec napadne něco, co s čím budete oba souhlasit a co jste oba ochotní do svého života zařadit, berte jako zázrak.

Býk

Počítejte s tím, že bude neustále něco ztrácet a zapomínat. Nic by v tom nebylo, kdyby si zároveň nepřál, abyste ztracenou věc začali hledat spolu s ním.

Blíženci

O tom, že byste vztahem s ním prohráli, nemůže být řeč. Partner sice není přesně takový partner, jakého jste si vysnili, ale pořád je podstatně lepší než všichni, které jste dosud měli.

Rak

Na jeho ironické poznámky nejste zvědaví. Pokud se do nich pustí, musíte se zatvářit tak, aby pochopil, že se se svým smyslem pro humor ve vašem případě opravdu nechytá.

Lev

V pátek, kdy jste oba pod pozitivním vlivem trigonu mezi Marsem a Jupiterem, byste spolu měli vyrazit někam mezi lidi. Bude vám to moc slušet a krásně si to užijete.

Panna

Počítejte s tím, že se s Beranem nedomluvíte. Můžete se o to sice snažit, ale nakonec usoudíte, že je to stejné, jako byste hrách na stěnu házeli.

Váhy

Plány, které ohledně vylepšení vašeho vztahu máte, kupodivu vyjdou. Musíte je však navrhnout až ve čtvrtek, kdy bude oboustranně dobrá vůle k jejich plnění.

Štír

Všechno, co mezi vámi je, je běh na dlouhou trať. Je to pro vás zkouška, protože se vztahem, který byste brali tak vážně, nemá ani jeden z vás dostatečné zkušenosti.

Střelec

Když se do vás zamiluje, nemáte to šanci zvládnout. Nejdříve to pro vás bude docela dobrá zábava,vzápětí zjistíte, že si život bez něj a jeho společnosti vlastně nedokážete představit.

Kozoroh

Náročné bude zejména pondělí, Oba jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Saturnem. Oba pak máte sklon jít do konfliktu tam, kde by byla na místě zdrženlivost a klid.

Vodnář

Komunikace s vaším Beranem je velice obtížná. Zejména v pondělí, kdy je pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Saturnem, hrozí, že s vámi nebude pro jistotu mluvit vůbec.

Ryby

Jakmile přijde s tím, že vymyslel nějaké vylepšení, měli byste zpozornět. Jeho dobrá vůle je sice nepochybná, ale efekt jeho snažení vyloženě zase tak jistý není.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA