Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 45. týden (5.11.2018 - 11.11.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

I když v práci skoro hoří, není to důvod, abyste se vykašlali na svého miláčka a jeho potřeby. Čas, který mu v tomto týdnu věnujete, se vám během dalšího období mnohokrát v tom nejlepším vrátí.

Býk

Velice vás překvapí-proto, aby se mohl věnovat svým koníčkům, dokonce začne studovat nějaký cizí jazyk. Navíc vám své rozhodnutí dokáže podat tak, že se rozhodnete, že ho budete následovat.

Blíženci

Jde o člověka, který má rád ve všem jasno, Vy mu to však nemůžete poskytnout. Můžete mu však sdělit svůj názor na věc a nechat ho, ať si ho přebere, jak umí.

Rak

V jeho společnosti si dávejte pozor na pusu. Beran sice vypadá, jako by ho spousta věcí vůbec nezajímala, ale ve skutečnosti je neobyčejně pečlivě sleduje a ještě pečlivěji hodnotí.

Lev

Když něčemu nerozumíte, raději se k tomu, nevyjadřujte. I to, co vypadá na první pohled jako jasné a přehledné, může být při bližším zkoumání daleko komplikovanější.

Panna

V tom, že musíte svůj vztah postavit na nové základy, se shodnete. Nejdříve se však musíte domluvit na tom, jak by asi měly vypadat-to však snadné nebude.

Váhy

Když se v úterý Uran vrátí do jeho znamení, potřebujete svatou trpělivost. Váš miláček se vůči vám má potřebu vymezovat a vy musíte předstírat, že vám to nevadí.

Štír

Nechtějte, aby se vám přizpůsoboval, byla by to přehlídka ztraceného času. Váš partner opravdu není z těch, kteří dokážou své myšlenky a činy přizpůsobit požadavkům někoho jiného.

Střelec

Od čtvrtka výše se můžete těšit na pohodu, konečně se rozhodnete, že s ním spojíte svůj život. Jakmile to uděláte, zmocní se vás nebývalá pohoda a duševní klid.

Kozoroh

Je potřeba, aby se vrátili k vědomostem, které v poslední době moc nepoužíval. Když vám navrhne, že byste si mohli opakovat spolu, berte to, bude to daleko lehčí a zábavnější.

Vodnář

Kvůli tomu, co vám řekne, se nesmíte urazit. Když se nad tím zamyslíte, zjistíte, že forma možná nebyla nejlepší, ale obsah sedl na celých sto procent.

Ryby

V úterý, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Neptunem, konečně zjistíte to, co před vámi dosud skrýval. Bude to pro vás neskutečně pozitivní zjištění.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA