Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 46. týden (12.11.2018 - 18.11.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Nezdá se vám, že zbytečně ustupujete právě v situaci, kdy byste zrovna nemuseli? Pokud se oba semknete a budete se držet svého názoru, můžete na tom jen získat.

Býk

Páteční stacionární Venuše vás oba dostane, najednou pochopíte, že jste za svého partnera zodpovědní. Začnete se důkladně starat, abyste váš vztah posunuli výš.

Blíženci

Každý velice dobře ví, co byste měli dělat, Vy však máte naštěstí rozum a hodláte se řídit jen svou vlastní hlavou. Všechny ostatní pokyny klidně vypusťte.

Rak

Když přijde s tím, že byste mohli mít ještě jedno dítě, budete příjemně překvapení. Konečně nahlas řekl něco, o čem vy už dlouhou dobu přemýšlíte.

Lev

Opravdu je zbytečné, abyste mu ustupovali. Čím více se budete držet svého, tím větší úctu a obdiv si od svého Berana získáte.

Panna

Dilema, s nímž se ve vztahu k němu potýkáte, stále sílí. Uvědomujete si, že by se vám bez něj žilo podstatně lehčeji, ale vzdát se ho přesto nedokážete.

Váhy

Počítejte se zkráceným týdnem! To, co chcete zvládnout, musíte stihnout do čtvrtka. Od pátku do soboty se však můžete věnovat jeden druhému, což taky není k zahození.

Štír

Hlavně si před ním na nic nestěžujte, nedopadlo by to dobře. Váš miláček by vám stroze vysvětlil, že si nemáte na co stěžovat, protože on na tom byl, je a bude daleko hůře.

Střelec

To, že udělá chybu, se stává, nechte to bez zbytečných komentářů. On chybu napraví a vy se můžete tvářit, jako by se vlastně ani nic nestalo.

Kozoroh

O tom, co bylo, se s ním raději nebavte. Vy jste s tím už dávno srovnaní, ale pro Berana by to bylo překvapení, s nímž by se musel vyrovnávat ještě hodně dlouho.

Vodnář

To, že opakuje stále stejné chyby, není pro vás nic nového. Pro jistotu se mu je však nepokoušejte rozmlouvat, stejně by vás neposlechl.

Ryby

To, co říká, berte vyloženě vážně. Beran se u toho sice může široce usmívat, ale to na tíze a vážnosti jeho slov nic nemění.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA