Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 47. týden (19.11.2018 - 25.11.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se rozhodnete, že svému partnerovi ustoupíte, měli byste přemýšlet. Když uděláte první vstřícný krok, hrozí, že bude chtít, abyste ve stejné strategii pokračovali.

Býk

Před jeho námluvami nemáte kam utéct. Když se Beran rozhodne, že vás se svou láskou seznámí, můžete vzít jed na to, že se mu to taky podaří.

Blíženci

Některé věci ovlivnit nedokážete- můžete sice působit na jeho myšlení, ale tím taky vaše aktivita končí. Víc neuděláte, i kdybyste se snažili sebevíc.

Rak

Jde o týden, kdy mezi vámi panuje pohoda a pokoj, zvlášť krásná bude neděle. Vy přesně víte, co pro svou pohodu potřebuje, a taky mu to štědrou rukou poskytujete.

Lev

Jeho hrdost na všechno, co dokázal, je plně oprávněná. O tom, co jste dokázali, musíte tedy s pýchou mluvit i vy, jinak nepochopí, že máte svou cenu a že jste ho hodni.

Panna

Dokazuje vám, že i on má své emoce a může s tím být tak trochu problém. Vám se do žádného sdílení nechce, to, co si myslíte a co cítíte, si raději nechejte pro sebe.

Váhy

Nad nabídkou pomoci, která z jeho strany padne, neohrnujte nos. Při Luně v jeho znamení si můžete být jistí, že ji myslí upřímně a žádné postranní úmysly nemá.

Štír

Občas máte pocit, že svým zábavám a počítačovým hrám věnuje podstatě víc času, než vám. Začnete si to psát, abyste mu nedostatek jeho zájmu mohli vyčítat přesně podloženými argumenty.

Střelec

Váš partnerský vztah nic neohrožuje, hned v pondělí si padnete kolem krku. V objetí vydržíte s malými přestávkami až do konce týdne.

Kozoroh

Nabídku na společnou pondělní akci odmítněte. Luna, která je v jeho znamení, by se postarala o party, z jejíchž následků byste se léčili ještě ve středu.

Vodnář

Jeho dotazům nemáte šanci uhnout. Když se rozhodne, že z vás nějakou informaci dostane, můžete vzít jed na to, že se mu to podaří spíše dříve, než později.

Ryby

Váš vztah zdaleka neskončil. Oficiálně jste se sice mohli rozejít, ale už teď je vám jasné, že zůstala ještě spousta toho, co vás spojuje.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA