Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 49. týden (3.12.2018 - 9.12.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že mu jde práce od ruky, vás nadšením moc nenaplňuje. Je vám jasné, že po takovém nákladu přijde z práce unavený a o tom, že by něco udělal doma, nebude chtít ani slyšet.

Býk

Setkání se starými kamarády dopadne trochu jinak, než jste čekali. Musíte se smířit s tím, že jsou na světě lidé, k nimž jste sice dříve měli blízko, ale s nimiž si teď už nemáte co říct.

Blíženci

Počítejte s tím, že týden bude náročný. Vy máte pocit, že Beran na vás vyvíjí stále nové požadavky, zatímco on má dojem, že jenom sníte a nic neděláte.

Rak

Když vám začne vysvětlovat, že něco nejde, nenechte se ošálit. Ono by to šlo, ale váš Beran má už svůj program, z kterého nehodlá obětovat ani jedinou minutu.

Lev

S partnerem z tohoto znamení si budete opravdu užívat. Pořádně si sice promluvíte až o víkendu, ale pak budete zase naprosto nerozluční a té nejlepší pohodě.

Panna

Když na něj je někdo protivný, postavíte se na jeho stranu. Beran tím bude naprosto nadšený, protože na takové jednání moc zvyklý není.

Váhy

Pozor si dávejte na nejrůznější zranění. Zejména v pondělí máte oba hlavu v oblacích a na to, kam šlapete a co máte pod nohama, se nedíváte.

Štír

Klade vám otázky a nutí vás, abyste si na ně odpovídali. Je vám jasné, že jde o vztah, který je náročný, ale který vás zároveň obohacuje, neměnili byste!

Střelec

Když se rozhodne, že vám něco vysvětlí, bude to dost náročné. Beran pedagogický talent opravdu nemá a vysvětlovat neumí.

Kozoroh

Toho, že s ním bude nuda, jste se nebáli. Teď však zjišťujete, že vám jeho neustálé změny všeho včetně nálad a názorů začínají silně lézt na nervy.

Vodnář

Úvahy o tom, že by šel do televizní soutěže, vás vyloženě blaží. Konečně má co dělat sám, takže přestal zaměřovat svou pozornost pouze na vás.

Ryby

Ve čtvrtek a v pátek vás na nějakou akci vytáhne, i kdybyste nechtěli. Nebojte se, budete se tam bavit podstatně lépe, než byste se bavili doma.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA