Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 51. týden (17.12.2018 - 23.12.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jsou věci, které děláte jen proto, abyste svého miláčka naštvali. Z lidského hlediska je to sice pochopitelné, ale z hlediska partnerského je vaše jednání hodně riskantní.

Býk

Na jeho životní rady začínáte být alergičtí. Kdybyste však byli spravedliví, přiznáte, že jde o týdne, kdy jste alergičtí na všechny lidi, kteří vám začnou radit.

Blíženci

Důvody svých rozhodnutí mu nevysvětlujte, byla by to zbytečná ztráta času. Musí mu stačit, že jste se rozhodli, a že svůj názor měnit nehodláte.

Rak

Z toho, co mezi vámi bylo, už moc nezachráníte. Teď jde především o to, abyste se rozešli důstojně a hlavně si nedělali zbytečně naschvály.

Lev

Okruh jeho známých vás vyloženě překvapí. Věděli jste, že má spoustu kamarádů, ale netušili jste, kolik jich doopravdy je.

Panna

Neustále vás provokuje tím, jak bude ujídat z připraveného cukroví. Na jednu stranu se zlobíte a na druhou jste rádi, že mu chutná...

Váhy

Jeho představa o tom, jak byste měli prožít svátky, narazí na realitu. Máte ho sice rádi, ale přání, která v tomto ohledu má, mu přes veškerou lásku splnit nedokážete.

Štír

Neustále ochutnává z toho, co jste vy určili na svátky. Berte to jako poklonu svému cukrářskému talent a zbytečně se kvůli tomu nerozčilujte.

Střelec

Jakmile vám řekne, že něco, co pro vás dělal, nemusíte platit, protože je to maličkost, zavětřete. Můžete si být jistí, že za to zaplatíte podstatně víc, než byste byli ochotní.

Kozoroh

Konečně pochopíte, čím ho získal jeho nynější parter. Bohužel vám však dojde, že jde o taktiku, kterou vy sami nikdy použít nedokážete.

Vodnář

I když se opravdu snažíte, času je pořád málo a chuti na práci ještě méně. Naštěstí máte vedle sebe Berana, který vás povzbuzuje k aktivitě.

Ryby

I když nemáte čas vůbec na nic, na akce, které pořádá, byste jít měli. Když říká, že vás tam moc potřebuje, opravdu nežertuje.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA