Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 02. týden (7.1.2019 - 13.1.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Venuše, která hned v pondělí vstupuje do Střelce, dá vašemu vztahu novou šťávu a vaší lásce nový lesk. Dosud jste občas zapochybovali, zda má váš vztah vůbec smysl, ale teď už k tomu není důvod.

Býk

Už pouhá jeho existence je zásadním ohrožením vaší svobody. Když se Beran rozhodne, že si vás vezme, musíte se s tím smířit, jiná cesta opravdu není.

Blíženci

V tom, co se týká vašeho vztahu, se vyvarujte veškerých zbytečných obav. Zbytečně byste tím na sebe přivolávali problémy, bez kterých byste se klidně mohli obejít.

Rak

Když říká, že síle vaší lásky tak úplně nevěří, není to tak úplně pravda. Beran spíše chce, abyste ho stále dokola přesvědčovali, že ho opravdu milujete a že to s ním myslíte vážně.

Lev

Skandály, které musí řešit, se vás netýkají. Dejte si však pozor, aby nebylo na první pohled jasné, že se vy tím, co musí Beran řešit, vlastně docela dobře bavíte.

Panna

To, že si vy myslíte, že jste všechno, co mezi vámi bylo, uzavřeli, ještě neznamená, že to Beran vnímá stejně. Možná byste se k tomu opravdu měli ještě jednou vrátit.

Váhy

K tomu, co chce dělat, se raději nevyjadřujte, museli byste nahlas říct, že jste větší nesmysl už dlouho neslyšeli. To, že by se mu to nelíbilo, je naprosto jisté.

Štír

Některé záležitosti jsou nad vaše síly. Když to pochopíte, musíte především přesvědčit Berana, aby z akce vycouval spolu s vámi-snadné to nebude, ale jinak to nejde.

Střelec

Patří k lidem, které byste pro jistotu neměli příliš provokovat, týká se to zejména neděle. Luna je v jeho znamení, a když se rozjede, půjde z něj opravdu strach.

Kozoroh

Neustále má pocit, že byste si na sebe měli udělat víc času, zatím to však nejde. Času máte málo na všechno, svého Berana nevyjímaje.

Vodnář

Snění o tom, že se na všem domluvíte a že se hádat nebudete, si raději odpusťte. Zejména v úterý zjistíte, že Beran může mít sice dobrou vůli, ale jinak to snad ani neumí.

Ryby

Když se mu něco nepovede, nechte to raději bez zbytečných komentářů. Kdybyste mluvili, museli byste přiznat, že stačilo málo a byli byste na tom ještě hůře, než je on.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA