Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 04. týden (21.1.2019 - 27.1.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Předsevzetí, která máte, stejně nedodržíte. Jindy by vám to pokazilo náladu, ale teď jste se stavu, kdy to berete spíše jako důvod ke vzájemnému vtipkování.

Býk

Utrácejte jen za to, co za to opravdu stojí, pozor si dávejte zejména na nákupy, které se tváří jako výhodné. Ve skutečnosti na nich jen proděláte.

Blíženci

Netrapte se něčím, co se stejně nedá změnit. To, že jste se s jeho rodiči dokázali domluvit, berte jako maximum, které jste získali-o něco dalšího pro jistotu neusilujte.

Rak

Když se vám na jeho jednání něco nelíbí, klidně mu to řekněte. Bude překvapený, protože ho ani nenapadlo, že by na vás jeho jednání mohlo takový dopad mít.

Lev

Neustále vám vysvětluje, co máte dělat pro zdraví. Klidně se ho zeptejte, proč se tím, co je podle jeho názoru tak skvělé a zdravé, taky sám neřídí.

Panna

K tomu, co jste si kdysi slibovali, se raději nevracejte. Museli byste přiznat, že to nakonec dopadlo zcela jinak, než jste čekali a byli byste zbytečně naštvaní.

Váhy

Ohledně toho, jak se k vám chová, si zbytečně nevymýšlejte. Když se rozhodnete, že mu jeho jedovatosti oplatíte stejně, srovná to atmosféru a vrátí vám to dobrou náladu.

Štír

Když to, co mezi vámi probíhá, označíte jako krizi, bude to krize. Kdybyste to ale označili jako zbytečnou neshodu, bude to označení daleko přesnější.

Střelec

Opravdu se nemusíte hnát mezi lidi, kteří si se vším dokážou poradit sami. Když požádáte Berana o spoluúčast, zvládnete všechno daleko rychleji a navíc to bude i legrace.

Kozoroh

Když vám říká, že byste se měli chovat odvážněji, přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu. Na sebevědomém a sebejistém jednání můžete jenom získat.

Vodnář

Oba vymyslíte něco, co vám značně ulehčí práci, kterou dělat musíte, ale do níž se vám nechce. Poklepte si na ramena a za svůj nápad se pochvalte.

Ryby

Začíná se dostávat do role člověka, který vám má právo ve všem radit. Bude s tím trochu problém, protože jeho rady stojí venkoncem za houby.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA