Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 18. týden (27.4.2020 - 3.5.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Odvaha řešit všechno včetně toho, co se prý řešit nedá, vám nechybí. O svých záměrech se s nikým nebavte,když při jejich realizaci budete zajedno vy dva, naprosto to stačí!

Býk

Když se ve středu bude chovat tak, aby bylo jasné, že vás chce rozčilit a naštvat, můžete se leda tak smát. Jemu pak klidně vysvětlete, že se mu to nepodaří.

Blíženci

S Beranem se domluvíte na všem podstatném. Potíž však může být v tom, že se v tom, co kdo považuje za to podstatné, zásadně lišíte.

Rak

Některé věci se vám přes veškerou snahu zvládnout nepodaří. Vám by to ani nevadilo, ale Beranovy promyšlené jedovatosti, které na vaši adresu pronáší, se vám poslouchat nechce.

Lev

Když vám začne radit, berte to jako něco, co musíte s vážnou tváří zvládnout. Kdybyste mu začali vysvětlovat, že jeho rady a pokyny nepotřebujete, jen by se zbytečně naštval.

Panna

Překvapí vás! Když přijde s tím, že potřebuje víc odpočinku, než dosud, myslí to vážně. Pochopíte, že je opravdu unavený-kdyby nebyl, nikdy by něco takového nahlas nepřiznal.

Váhy

Když začne mluvit o tom, že si ve středu sáhnete na dno, nenechejte se vyvést z míry. Pokud on sám nevytvoří situaci, kdy si na dno budete sáhnout muset, nic takového nehrozí.

Štír

Když začne mluvit o něčem, co vás rozčiluje, chápavost od něj nečekejte. Pokud chcete, aby mlčel, musíte mu to říct hodně důrazně a pokud možno i nahlas.

Střelec

Svá rozhodnutí mu nezdůvodňujte,byla by to zbytečná ztráta času. Řekněte, jak co chcete, a pak ho nechte, ať se s tím smíří, jak dovede.

Kozoroh

O tom, že byste si půjčovali, nechcete ani slyšet. Váš Beran sice přijde s tím, že by to byl docela dobrý nápad, ale vy tvrdě trváte na svém úsporném programu.

Vodnář

Napětí, které mezi vámi panuje, zvládnout nedokážete. Občas hrozí, že ho obviníte i z toho, za co nemůže a s čím nemá vůbec nic společného.

Ryby

Když se rozhodne, že vám bude pomáhat, čekejte problém. Váš miláček se chová tak trochu jako slon v porcelánu a nechápe, že tím dělá víc škody, než užitku.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA