Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 19. týden (4.5.2020 - 10.5.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Zkuste se na svůj vztah dívat jinak, než jste se dívali dosud! Kdybyste dokázali přiznat, že nemusíte mít pokaždé pravdu vy, ale že ji může mít i partner, bude to dobrý začátek.

Býk

Při jeho přehnané aktivně hrozí, že budete věci na jedné straně vyhazovat a na druhé stejné nebo hodně podobné kupovat. Měli byste si to uvědomit a nad veškerým vyhazováním převzít vrchní dohled.

Blíženci

Úvahy o to, co vašemu vztahu chybí, k ničemu rozumnému nepovedou. Možná by bylo lepší, kdybyste se na další pitvání svého vztahu vykašlali a byli rádi za to, co máte.

Rak

To, že ho máte rádi, ještě neznamená, že s ním musíte ve všem souhlasit. Zejména v pondělí bude pro vás oba lepší, když nepřipustíte debaty a budete trvat na svém.

Lev

To, co provozujete, se dá bez přehánění označit jako hledání ztraceného času. Neustále přemýšlíte, kam se vám poděl váš úžasný partner, do kterého jste se zamilovali - a odpověď nepřichází....

Panna

Zkontrolujte diář a ověřte si, že v tomto týdnu nemáte žádné soukromé výročí. Pokud byste měli a zapomněli, Beran vy vám udělal ze života pravé a nefalšované peklo.

Váhy

Opět si uvědomíte, jak je pro vás důležitý,jemu to však nahlas raději neříkejte. Zejména v pondělí bude v náladě, která takovýmto vyznáním nepřeje.

Štír

Na úvahy o tom, zda je to pro vás ten pravý a ideální partner, není vhodná doba. Momentálně přemýšlejte spíše o tom, jak váš vztah posílit a postavit na pevné základy.

Střelec

Zejména v pondělí mezi vámi mohou vzniknout zcela zbytečné konflikty. Pohádejte se v práci, kde vám zkazí náladu, a domů se vraťte v s čistou hlavou a v klidu.

Kozoroh

Na velká gesta ani jednoho z vás neužije. I ve chvíli, kdy víte, že by situace vyžadovala nějaké něžné slovo nebo vzletnější větu, co chováte naprosto civilně.

Vodnář

To, že ve vašem životě hraje výjimečnou roli, je vám jasné. To, že s ním zažijete spoustu momentů, bez kterých byste se klidně a rádi obešli, je bohužel pravda taky.

Ryby

Neustále má pocit, že stojí na startu a nedokážete udělat ten první krok. Zkuste ho pobídnout a vysvětlit mu, že je potřeba, aby se překonal a první krok konečně udělal.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA