Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 20. týden (11.5.2020 - 17.5.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Chcete mít něco, co vám patří a s čím můžete být spokojení. Konečně můžete od vztahu čekat nejen vzrušení, ale i pohodu, kterou jste dosud oba tak postrádali.

Býk

Nadšení, která váš Beran projevuje pro všechno nové a nevyzkoušené, s ním nesdílíte ani omylem. Než se rozhodnete, že něco vyzkoušíte, bude to chvíli trvat-pokud to nakonec přece jen dokážete, jste opravdu dobří...

Blíženci

Když vám začne vysvětlovat, že se bez něčeho nebo bez někoho neobejdete, půjdete do protiútoku. Začnete mu vysvětlovat, že to naopak zvládnete rychle a bez zbytečných problémů.

Rak

Pozor si dávejte zejména v úterý. Luna v jeho znamení je pod těžkými aspekty, což znamená, že bude velice emotivně reagovat i na to, nad čím obvykle mávne rukou.

Lev

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v jeho znamení, se s ním raději nehádejte. Váš Beran je v ráži a mohl by vám říct něco, co byste mu přes veškerou snahu odpustit nedokázali.

Panna

Jeho pozitivní přístup k životu se vám vyloženě zamlouvá. Dokonce si říkáte, že byste se ho od něj měli učit,začít můžete třeba tím, že nebudete všechno brát tak smrtelně vážně...

Váhy

Otázky, které vám klade, vám opravdu nejsou příjemné. Přesto je vám jasné, že mu na ně odpovědět musíte,víte, že se s důvěrou nehazarduje.

Štír

Lidí, kteří vám budou radit a kteří budou mít pocit, že byste je měli poslouchat, bude dost. Vy jejich projevy vydýcháte, ale váš Beran okamžitě přejde do protiútoku!

Střelec

O tom, že váš miláček patří ke zbytečně konfliktním lidem, víte už dlouho svoje. V pátek však usoudíte, že to už opravdu přehání a taky mu to náležitě vysvětlíte!

Kozoroh

Když mu něco nejde, pokuste se to nechat bez komentáře. Váš Beran by reagoval protiútokem tak intenzivním, že byste spolu nemluvili ještě v neděli.

Vodnář

Je potřeba, abyste o tom, co si přejete, mluvili nahlas a naprosto jasně. S tím, že lidé z vašeho okolí sami uhodnou, co si vlastně přejete, pro jistotu nepočítejte.

Ryby

Váš miláček si vymýšlí problémy, které ve skutečnosti neexistují. Právě proto mu nesmíte skočit na lep-on se jimi může zabývat, ale vy byste měli zůstat mimo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA