Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 21. týden (18.5.2020 - 24.5.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že se svým partnerem nebudete o něčem mluvit, ještě neznamená, že to zmizí. Naopak! Právě v takovém případě se začnou rozpory, které mezi vámi jsou, prohlubovat.

Býk

To, že jste na něj naštvaní, mu nedávejte najevo,kdybyste uvažovali, pochopíte, že nejste vlastně naštvaní na něj, ale na někoho naprosto jiného. Na Beranovi si své stresy jedině vybíjíte.

Blíženci

Pokud vám začne namlouvat, že něco nezvládnete, klidně ho při tom nechejte. Ve skutečnosti vám to říká jen proto, abyste mu začali dokazovat, že to zvládnete,on pak nebude muset dělat nic.

Rak

V seznamování stojí náhoda na vaší straně. Stačí, abyste Berana jen viděli. Hned vám bude jasné, že je to člověk, který bude ve vašem životě hrát hodně důležitou roli.

Lev

Pocit, že to mezi vámi není tak jednoduché, jak byste chtěli, je stále intenzivnější. Vám je jasné, že musíte svému vztahu věnovat více pozornosti, ale Beran to pořád nechápe.

Panna

Podpoříte ho právě tím, že mu dáte šanci, aby projevil veškeré své kvality a ukázal, co v něm je. Vy si pak můžete být jistí, že je v něm toho daleko víc, než jste si dosud mysleli.

Váhy

Nad některými věcmi vám zůstává rozum stát a ještě více vás překvapí váš Beran. Pro toho je to, co se teď děje, naprosto logické a vůbec nechápe, co vám na tom není jasné.

Štír

Z jeho okolí byste měli odstranit lidi, kteří na něm podle vašeho názoru hodlají parazitovat. Toho, že byste jim ublížili, se nebojte,tentokrát jste se v jejich odhadu nezmýlili.

Střelec

To, co se o svém miláčkovi dozvíte, si nechejte pro sebe. Na přímý dotaz ohledně toho, zda to je či není pravda, ještě dojde, vy to však nesmíte uspěchat.

Kozoroh

To, že po svém partnerovi něco nehodíte, berte jako své velké plus. Během týdne musíte přiznat, že jste to chtěli udělat daleko častěji, než je vám vlastní.

Vodnář

Dosud jste o něm pochybovali a teď nevidíte důvod, proč byste měli své názory nějak zásadně měnit. Vaše okolí vás k tomu sice přemlouvá, ale vy dokážete odolat.

Ryby

O práci jste spolu mluvili už hodně. Možná by byl čas, abyste se naučili přemýšlet i o tom, jak budete odpočívat a relaxovat. Bez pořádného odpočinku nebudete mít sílu ani na práci.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA