Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 22. týden (25.5.2020 - 31.5.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Pokud se rozhodnete, že mu chcete něco vytknout, udělejte to rovnou a bez zbytečných řečí kolem. Toho, že by se na vás naštval, se nebojte,upřímnost naopak ocení.

Býk

Jde o týden, který by při troše chtění mohl proběhnout docela v pohodě a v klidu. Je jen potřeba, abyste se svého Berana nesnažili přemlouvat k něčemu, do čeho se mu ani trochu nechce.

Blíženci

Úvahy o tom, že byste domácí rozpočet mohli vylepšit pěstováním vlastní zeleniny, nejsou zdaleka mimo. Když se do toho hned teď pustíte, můžete si záhy pochutnávat na dobrém a zdravém jídle.

Rak

Hledání logického vysvětlení je v případě vašeho Berana jen ztrátou času. Musíte se smířit s tím, že je to člověk, který se chová tak, že mu nerozumíte a rozumět nemůžete.

Lev

To, že některé záležitosti utkví v místě, je sice nepříjemné, ale není to tragédie. Pokud se obrníte trpělivostí, a hlavně k trpělivosti přimějete i svého Berana, dopadne všechno dobře.

Panna

S vaším miláčkem to snadné není a nikdy nebylo. Kdybyste však byli upřímní, přiznáte, že právě to napětí je to, co vás na vztahu s ním baví a co vás drží pohromadě.

Váhy

V úterý se k sobě chovejte ohleduplně,hlavně pochopte, že od sebe navzájem nemůžete čekat splynutí duší. Když se spolu dokážete rozumně domluvit, bude to stačit.

Štír

I s nadřízeným z tohoto znamení se dá navázat neformální vztah. Potíž je v tom, že hrozí, že si k vám velice rychle vytvoří psychickou závislost.

Střelec

Pocit, že si s ním nerozumíte, je sice intenzivní, ale zbytečný. Udělejte první vstřícný krok a uvidíte, jak rychle se vám Beran pohrne přímo do náruče.

Kozoroh

Ať uděláte cokoli, vždycky se najde někdo, kdo proti vám vystartuje-právě v takové chvíli se ale předvede váš Beran. Na vaši stranu se postaví tak vehementně, že se budete divit.

Vodnář

Než přijdete na to, co ve svém životě děláte špatně, bude to chvíli trvat. Kdybyste však poslouchali to, co vám říká Beran, přišli byste na to daleko rychleji.

Ryby

Vyčítá vám to, co jste na jeho adresu nikdy nepronesli. Vám nezbude, než abyste mu vysvětlili, že podobné manipulace se slovy opravdu nesnášíte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA