Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 26. týden (22.6.2020 - 28.6.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že jste spolu už dost dlouho, neznamená, že se váš vztah nemůže změnit k lepšímu. Stačí jen trocha snahy a všechno se začne vyvíjet tak, jak si přejete.

Býk

Do vašeho života se konečně vrací pohoda a klid. Veškeré stresy, které přinesla jarní krize, jste vyřešili a teď se můžete klidně dívat do budoucnosti.

Blíženci

Když vás někam pozve, dopadne to zcela jinak, než jste čekali. Nejdříve to bude tak trochu šok, ale nakonec se tomu dokážete oba upřímně zasmát.

Rak

Smiřte se s tím, že máte práce až nad hlavu. Naštěstí má Beran pochopení a alespoň část z ní za vás udělá rád a dobrovolně.

Lev

S bývalou láskou z tohoto znamení vyměníte pár slov, ale to bude asi tak všechno. O tom, že byste s ní znovu navazovali bližší vztahy, nechcete ani slyšet.

Panna

Dobře víte, že všechno má svůj konec,právě proto byste si měli užívat každého dne, kdy jste spolu a kdy si rozumíte beze slov. Připravíte se tak na změny, které přijdou a jimž se musíte svorně postavit.

Váhy

O tom, že byste si s ním mohli jenom pohrávat, raději ani nepřemýšlejte. Když by Beran motivy vašeho jednání odhalil, řekl by vám něco, co byste si za rámeček nedali.

Štír

Svého miláčka vůbec nepoznáváte,zatímco dosud chtěl vždycky všechno rozhodovat sám, teď upadá do pasivity a všechno by nejraději nechal na vás. Vy to zvládáte, ale přesto vás to udivuje.

Střelec

Než se rozhodnete, že se se svým miláčkem pohádáte, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Pokud si potřebujete jen upustit páru, jsou na to způsoby jiné a lepší!

Kozoroh

Všechno, co dosud bylo ve vašem vztahu snadné a jednoduché, se najednou komplikuje. Berte to jako zásah vyšší moci, protože vaše vina to opravdu není...

Vodnář

To, že se chvílemi skoro až nudíte, mu snad raději neříkejte. Nedopadlo by to dobře, Beran by vám hned vymyslel spoustu práce, kterou je potřeba hned teď udělat.

Ryby

Zejména na začátku týdne nebude váš miláček moc v rozmaru,berte to jako něco, co se stává. Kdybyste ještě vydrželi a na nic se ho neptali, bude to ještě lepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA