Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 25. týden (15.6.2020 - 21.6.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Hledejte ne to, co vás rozděluje a na čem se nedokážete shodnout, ale to, co vás spojuje. Zjistíte, že je toho kupodivu víc, než jste si až dosud mysleli.

Býk

Je potřeba, abyste do vztahu vnesli stabilitu-s Beranem to však bude těžké, protože má pocit, že stabilita je totožná s nudou. Vy mu však vysvětlíte, že to je jinak.

Blíženci

Nepřemýšlejte nad tím, co jste udělali špatně. Kdyby se náhodou stalo, a vy jste se s tím svěřili svému Beranovi, můžete si být jistí, že to budete mít na talíři ještě v srpnu...

Rak

Je potřeba, abyste kontrolovali, jak pečuje o zdraví. Pokud zjistíte, že pořád ještě nedorazil k lékaři na preventivní prohlídku, musíte ho tak prostě dovést jako zlobivé dítko.

Lev

Pokud si s ním chcete promluvit, musíte si na to udělat čas. VášBeran je sice obvykle plný energie a všechno vyřizuje bleskově, ale to v tomto týdnu neplatí.

Panna

Na to, o čem s vámi chce mluvit, byste měli co nejrychleji reagovat. Zaprvé mu tím dokážete, že ho opravdu posloucháte,zadruhé můžete na poslední chvíli zabránit průšvihu.

Váhy

Rozpory, které mezi vámi jsou, musíte vyřešit do sobotního večera. V neděli ráno se Mars dostane na půl roku do Berana a v každé domluvě vám velice účinně zabrání.

Štír

O své srdeční záležitosti se s ním raději nedělte,nedopadlo by to dobře. Kdyby se něčemu, co vy berete vážně, zasmál, naštvali byste se opravdu hodně.

Střelec

V neděli na sebe můžete narazit- Mars, který se hned ráno dostává do jeho znamení, vám oběma dodá sebevědomí. Bude chvíli trvat, než si na nové poměry zvyknete a než se spolu dokážete domluvit.

Kozoroh

Tajemství, o kterých víte a která si chce Beran nechat pro sebe, respektujte. Můžete si sice myslet, že by se mu po jejich zveřejnění ulevilo, ale to roli nehraje.

Vodnář

Než se rozhodnete pro zásadní řešení čehokoli, dobře si to rozmyslete. Váš miláček vám sice vysvětluje, že je to tak správně, ale pokud si vy sami nejste jistí, raději to nedělejte.

Ryby

Se svými aktivitami to raději moc nepřehánějte. Nebudete na to mít čas,Beran má práce až nad hlavu a po vás bude chtít, abyste mu vytvářeli domácí zázemí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA