Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 24. týden (8.6.2020 - 14.6.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Počítejte s týdnem, kdy se budete dohadovat téměř o všem. Naštěstí půjde jen o maličkosti,ve velkých věcech se dokážete domluvit bez větších problémů.

Býk

I když chcete pracovat naplno,Beran si vždycky vymyslí něco, čím vás rozptýlí. Víte, že byste se na něj měli zlobit, ale nějak to nedokážete.

Blíženci

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, máte ve vztahu značnou šanci na pozitivní změnu. Musíte si však s Beranem promluvit a domluvit se, na čem vám záleží a co chcete.

Rak

To, že měl váš vztah i velice zásadní přátelskou složku, je velice užitečné. Díky tomu se zbytečně nehádáte, ale dokážete se na všem podstatném domluvit.

Lev

Pocit, že to mezi vámi a partnerem drhne, může být sice intenzivní, ale přesto se s ním dá něco dělat. Je jen potřeba, abyste si přiznali, že takový problém máte a rozhodli se, že ho vyřešíte.

Panna

S penězi, které jste půjčili kamarádům, se můžete alespoň prozatím rozloučit. Žádná tragédie to sice není, ale vás to přesto štve-naštěstí vám Beran neříká, že za to můžete.

Váhy

Zejména v pondělí to s ním snadné nebude. Bude prosazovat svůj názor a ani ho nenapadne, že nárok na svou pravdu máte i vy...

Štír

Při Luně v jeho znamení se konfliktům raději vyhýbejte. Váš Beran by je okamžitě převedl do osobní roviny a dal by najevo, jak moc jste ho zranili...

Střelec

Než se rozhodnete pro nové začátky s novým partnerem, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Pokud řeknete, že chcete v životě vzrušení, můžete ho mít s Beranem víc, než je zdrávo!

Kozoroh

Hned na začátku týdne byste si měli zkontrolovat stav účtu. Oba musíte přesně vědět, co si ještě můžete dovolit a kdy už musíte začít brzdit.

Vodnář

Problémy se sice vyskytnou, ale vy si kvůli nim starosti neděláte. Oba chápete, že musíte nejdříve řešit to, co vás opravdu pálí, a až potom to, co svorně považujete za nepodstatné.

Ryby

S tím, co se vám nepovede, se mu snad ani raději nechlubte. Zejména v pondělí by kolem toho měl takové poznámky, že vy vám to bylo skoro až líto.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA