Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 23. týden (7.6.2021 - 13.6.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když si váš miláček začne na něco stěžovat, měli byste ho poslouchat. Minimálně jednou se vaše role prohodí a on bude zase poslouchat vás.

Býk

Veškeré technické problémy, které jsou spojeny s vaší domácností, zvládá na výbornou. A když mu dáte volnou ruku, bude to zvládat ještě dokonaleji!

Blíženci

Jeho pracovní záležitosti vás ve skutečnosti ani trochu nezajímají. Přesto byste se měli ve chvíli, kdy vám svá pracovní dobrodružství popisuje, zaujatě alespoň tvářit.

Rak

Neustále vyzvídá něco, co vědět nemůžete. Vůbec nechápete, jak přišel na to, že byste mu v tomto ohledu mohly něco zásadního prozradit právě vy.

Lev

Opravdu mu nemusíte ustupovat pokaždé, kdy dá najevo, že to čeká. Pro něj i pro vás bude lepší, když se budete naopak držet svého,jemu tím dokážete, že pokaždé nemusí být po jeho.

Panna

Pocit, že byste se mu měli vyhýbat, který vám radí zdravý rozum, je stále silnější. Čím víc si ho však zakazujete, tím víc vás to k němu přitahuje.

Váhy

S tím, že vás bude pobízet k aktivitě, pro jistotu nepočítejte. V reálu to bude vypadat spíše tak, že se role prohodí a vy budete pobízet jeho.

Štír

Pocit, že každý mluvíte o něčem jiném, je hodně nepříjemný. Právě proto by bylo dobré, abyste s ním komunikovali jednoznačně a tak, aby vám rozuměl.

Střelec

Jeho jednání nekopírujte ani v případě, že by vás do toho nutil. To, že dělá nesmysly váš životní druh, ještě neznamená, že je po něm musíte opakovat i vy!

Kozoroh

Především si slibte, že na něj nebudete zbytečně tlačit. Když se o to pokusíte, přejde do protiútoku - a pak s ním nepohnete už vůbec.

Vodnář

V pondělí a v úterý se k němu máte sklon chovat protivněji, než je rozumné. Pokud nechcete mít zbytečné problémy, které by se ještě dlouho táhly, chovejte se slušně.

Ryby

Jde o týden, kdy se musíte chovat rozumně. I když byste nejraději vybuchli a mluvili s ním hodně nevlídně, je to právě to, co udělat nesmíte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA