Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 21. týden (24.5.2021 - 30.5.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

S některými představami byste se měli rozloučit. Můžete sice snít o romantickém partnerství, ale taky se smiřte s tím, že vám dvěma se nikdy vytvořit nepodaří.

Býk

Nepřemýšlejte, proč si vás vybral. Jakmile do vztahu vnesete prvek pochybnosti, které sami o sobě máte, půjde všechno rázem a hodně rychle do háje.

Blíženci

Jde o týden, kdy budete mít na všechno daleko více času, než jste si mysleli. Ani váš obvykle hodně akční Beran vás do ničeho nutit nebude!

Rak

Kontakt s bývalým partnerem z tohoto znamení se vám nechce navazovat ani v případě, že by vám to hodně pomohlo. Představa, že byste mu měli být vděční, se vám ani trochu nelíbí.

Lev

Především ho upozorněte, že mu nebudete za každou cenu vytvářet chybějící rodinné zázemí. Pokud ho máte vytvořit, musíte na to být oba, a budovat ho pro sebe navzájem.

Panna

Především je potřeba, abyste se domluvili na pravidlech, která u vás doma budou platit. Vy je dodržovat budete přirozeně - a Beranovi už to, že je to v jeho zájmu, musíte vysvětlit.

Váhy

Jeho nezodpovědnost mu nevytýkejte. Bude daleko účinnější, když s ním celou záležitost proberete a ukážete mu, co měl podle vašeho názoru udělat jinak.

Štír

Poraďte mu, aby se soustředil na to, co ho opravdu baví a co mu jde. Na to ostatní by jen plýtval silami a stejně by mu to nic dobrého nepřineslo.

Střelec

Nové začátky raději odložte. Při zatmění ve vašem znamení hrozí stav, kdy vy situaci špatně odhadnete a on vás nepřesvědčí, abyste zařadili zpátečku.

Kozoroh

V pátek a v sobotu, kdy Luna prochází vaším znamením, se mezi vámi všechno urovná. Neděli si pak oba a spolu užijete v klidu a ničím nerušené pohodě.

Vodnář

Můžete si sice namlouvat, že spolu končíte, protože to stejně nemá cenu, ale nakonec to stejně nedokážete. Váš vztah sice není dokonalý, ale vy se ho vzdát nedokážete.

Ryby

Hrozí, že se začnete hádat kvůli naprosto banalitě. Můžete si sice slibovat, že se nenecháte unést, ale nakonec to dopadne stejně jako obvykle.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA