Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 25. týden (21.6.2021 - 27.6.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Nutně potřebujete čas, který můžete věnovat jen sobě navzájem,ideální bude neděle. Venuše se dostane do Lva a vy pro sebe uděláte všechno, co si na očích uvidíte.

Býk

Když ho chcete o něčem přesvědčit, nesmíte na něj moc tlačit. Když nejdříve svou myšlenku naznačíte a až později začnete mluvit o její realizaci, bude to lepší.

Blíženci

Než se rozhodnete, že mu ustoupíte bez boje, dobře si to rozmyslete. Při jeho i při vaší povaze by bylo lepší, kdybyste se alespoň tvářili, že proti němu bojujete.

Rak

Ve čtvrtek, kdy jste oba pod silným planetárním vlivem, máte šanci k zásadní změně svého života. O tom, že vám to bude ku prospěchu, nepochybujte.

Lev

Pocit, že spoustu věcí nezvládá tak, jak má, v něm nepodporujte. Kdyby omezil svůj pracovní program, měl by víc času, v němž by na vás mohl dohlížet a všestranně vás kontrolovat.

Panna

To, že jste se domluvili na tom, co si budete vzájemně platit za práci, kterou pro sebe vykonáváte, ještě neznamená, že to tak taky dopadne. Pro jistotu si všechno ještě jednou zkontrolujte.

Váhy

O času na nové začátky s ním raději nemluvte. Měl by pocit, že chcete vyměnit i jeho, a vůbec by nechápal, že něco takového v úmyslu opravdu nemáte.

Štír

To, že mu v nějaké nepříliš důležité záležitosti ustoupíte, berte jako jedno ze svých rozumných rozhodnutí. Opravdu není důvod, abyste se hádali kvůli něčemu, co za to ani nestojí.

Střelec

Na jeho omyly ho raději neupozorňujte. Mohli byste mít sice stokrát pravdu, ale on by vám vaše jednání stejně nikdy neodpustil.

Kozoroh

Konečně mu dojde, že jsou věci, před kterými neuteče. Oba se pak rozhodnete, že se jim postavíte čelem a pokusíte se změnit tak, aby vám vyhovovaly lépe.

Vodnář

Zatímco vám se do ničeho nechce, váš Beran překypuje iniciativou. Je však naděje, že si díky svému enormnímu nasazení toho, že vy v podstatě nic neděláte ani nevšimne.

Ryby

V pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Neptunem si ho máte tendenci zbytečně idealizovat. Zkuste být v tomto směru alespoň poněkud prozíravější!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA