Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 20. týden (17.5.2021 - 23.5.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než začnete přemýšlet nad tím, co všechno jste mu nedali a neposkytli, přemýšlejte chvíli nad tím, čím jste jeho život obohatili. Bude toho daleko víc, než jste čekali.

Býk

Jsou věci, které přímou cestou nezískáte, ale protekce by vám v nich pomohla. Pokud vám ji Beran nabízí, poděkujte a jeho kontakty využijte.

Blíženci

Chaos, který se vám snaží vnést do života, vás vyloženě baví. Vy mu to sice nedovolíte, ale uznáváte, že už jeho snaha si zasluhuje uznání.

Rak

Úvahám o tom, co je pro vás a pro váš vztah dobré, věnujete spoustu času,k pořádné odpovědi se však nepropracujete. Až pak pochopíte, že bude lepší, když necháte všechno raději volně plynout.

Lev

Když se naštve, je to ještě dobré. Zpozornět byste měli ve chvíli, kdy začne být nebývale zdvořilý a bude se na své poměry chovat naprosto netypicky.

Panna

Jde o člověka, se kterým se vám nechce hádat. Dobře víte, že všechno, co se jen dá, dokáže velice rychle efektivně obrátit proti vám a proti tomu, co říkáte vy.

Váhy

Když něco provede, můžete si být jistí, že se vám začne velice květnatě omlouvat. Přesto budete mít pocit, že svá slova upřímně nemyslí a že jsou mu v podstatě jedno.

Štír

Než se rozhodnete, že mu kvůli něčemu vynadáte, dobře si to rozmyslete. Zejména v pondělí a v úterý by to byl nerovný boj s vyloženě fatálním výsledkem.

Střelec

Pochopíte, že je daleko chytřejší, než jste si mysleli. To, že o všem, co ví, nemluví a navíc se ještě tváří, jako by o tom neměl ani tušení, je jen důkaz, že mu to opravdu myslí.

Kozoroh

O tom, co s vámi a vaším vztahem zamýšlí, se dozvíte dříve od kamarádů a sociálních sítí, než od něj. To, že se naštvete, je naprosto přirozené a vy se nemáte za co stydět.

Vodnář

O tom, že se dostal do průšvihu, se dozvíte až ve chvíli, kdy bude už všechno za ním, a kdy zjistíte, že se není čeho bát. Budete mu za to opravdu vděční.

Ryby

Neustále na sebe narážíte. Když však nad celou situací začnete přemýšlet, musíte přiznat, že jde o naprosté banality, které by se daly řešit daleko mírumilovněji.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA