Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 24. týden (14.6.2021 - 20.6.2021)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Lvu, si najděte čas na zábavu. Bude pro vás a pro partnerskou pohodu daleko prospěšnější, než jakákoli práce.

Býk

Klidně se rozhodněte, že mu budete dodávat sebevědomí, ale moc to nepřehánějte. V jeho případě by bylo lepší, kdybyste mu sebevědomí spíše trochu snížili.

Blíženci

Zjišťujete, že váš vztah bude daleko komplikovanější, než jste si mysleli. Jindy byste se do něčeho takového nepouštěli, ale teď si musíte přiznat, že vycouvat nedokážete.

Rak

Když bude muset jít k lékaři, bude chtít, abyste ho doprovodili. Nahlas to sice neřekne, ale dělá to proto, že se ve vaší společnosti cítí daleko jistěji.

Lev

Důvody své ne moc dobré nálady jste mu původně vysvětlovat nechtěli. Teď je vám však jasné, že to udělat musíte, jinak by si mohl myslet, že jste naštvaní na něj a to nechcete.

Panna

O tom, že byste změnili názor na nějakou důležitou věc, nemůže být řeč. Váš Beran se vás o tom sice snaží přesvědčit, ale vy mu jednoduše nedovolíte.

Váhy

Znáte se a víte, že s láskou, kterou k němu cítíte, nic nenaděláte. Můžete si sice vysvětlovat, že je to nesmysl, ale z hlavy si ho vyhnat nedokážete.

Štír

Bude lepší, když na něj přestanete žárlit. Při tvrdohlavosti a vznětlivosti svého miláčka riskujete stav, kdy vám zahne jen proto, abyste ho podezírali právem.

Střelec

Jde o člověka, s kterým se nedá flirtovat. Pokud mu chcete vyjádřit své city, musíte mluvit vážně a trvat na tom, aby vážně mluvil i on.

Kozoroh

V jeho společnosti nikdy nevíte, co vás čeká. Váš Beran se rozhodl, že vás bude překvapovat na každém kroku - a vy musíte zkonstatovat, že se mu to daří.

Vodnář

Jsou věci, ve kterých si musíte udělat pořádek, i když se vám nechce, týká se to především vztahu k vašemu Beranovi. Je nejvyšší čas, abyste se rozhodli, jaké místo mu ve svém životě dáte.

Ryby

Některé věci zvládáte obtížněji, než jste čekali. Kdybyste se ale o své starosti včas podělili s Beranem, byla by situace rázem růžovější.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA