Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 45. týden (7.11.2022 - 13.11.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Hlídat si musíte zejména kolegy z tohoto znamení. Navenek se sice tváří přátelsky, ale za vašimi zády dělají všechno pro to, aby vám zkomplikovali život.

Býk

I když jste ve středu naštvaní na celý svět, ke svému Beranovi byste se měli chovat láskyplně a ohleduplně. V práci toho má dost a doma potřebuje klid a pohodu.

Blíženci

To, co si o vás skutečně myslí, se nedozvíte. Není to tím, že by vám to nechtěl říct, ale tím, že v tom on sám jasno alespoň prozatím nemá.

Rak

Zásadní střety vám v tomto týdnu nehrozí. Nějaké důvody by se sice našly, ale vy po rozumné úvaze usoudíte, že se jimi nebudete zabývat.

Lev

Opravdu nevíte, co kvůli němu ještě dělat máte a nad čím můžete klidně mávnout rukou. Kdybyste na to však náhodou přišli, měli byste se toho taky držet!

Panna

Každá chvíle, kdy můžete být a jste spolu, vám utíká neskutečně rychle. Opět si jednou budete jistí, že jste v něm objevili člověka, se kterým je vám dobře.

Váhy

Když vám slíbí, že pro vás něco udělá, neptejte se ho, co ho k takovému jednání vede. Předejte mu veškeré podklady, popište situaci a zbytek nechejte na něm.

Štír

Jsou věci, ve kterých mu nepomůžete, i kdybyste opravdu chtěli. Hodně pro něj však uděláte jen tím, že ho dokážete v klidu, soustředěně a bez přerušování vyslechnout.

Střelec

To, že jste s ním rádi, mu klidně vysvětlete. Váš Beran se sice tváří, jako by mu podobné řeči byly lhostejné, ale ve skutečnosti mu dělají moc dobře.

Kozoroh

Hlavně mu nedovolte, aby za vás cokoli rozhodoval. Bude lepší, když si vrchní dohled nad průběhem událostí ponecháte vy, zejména v úterý to bude pro oba bezpečnější.

Vodnář

Přemýšlíte, co vám váš vztah dává a co vám bere, vkaždém případě si uvědomujete, že vás obohatil a přiměl, abyste se na svět dívali jinýma očima. Vy to víte - a teď je čas, abyste to řekli i Beranovi.

Ryby

Pokud chcete o jeho srdce soupeřit, máte skvělou šanci. Člověk, se kterým dosud tvoří Beran pár, se v poslední době chová tak, že Beran vážně uvažuje, že ho vymění.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA