Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 47. týden (21.11.2022 - 27.11.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Zatímco v pondělí máte oba ještě pocit, že se vám nic nedaří tak, jak byste si představovali, v úterý se situace změní. Slunce se dostane do Střelce a vy si znovu začnete věřit.

Býk

Do boje o jeho přízeň a později třeba i lásku se pouštět nemusíte, nebudete k tomu mít ani důvod. Když se na něj dostatečně významně podíváte, padne vám kolem krku sám, rád a dobrovolně.

Blíženci

Pokud mu máte sklon vysvětlovat své erotické úlety, raději na to zapomeňte. Vy byste ho sice ujistili, že jste se v poslední době změnili, ale on by vám stejně nevěřil.

Rak

V pondělí dopoledne, kdy je Slunce ještě ve Štíru, mu vnutíte všechno, co jen chcete. Navíc to uděláte tak šikovně, že si bude myslet, že je to jeho vlastní nápad!

Lev

Jeho tvrdohlavost váš ještě nedávno rozčilovala, ale teď vás spíše baví. Neustále přemýšlíte, kdy se dostane k překážce, která ho zarazí a kterou překonat nedokáže.

Panna

V pondělí do jeho záležitostí raději nezasahujte. Váš Beran pod vlivem spojených sil Merkura a Venuše sbírá samé úspěchy, zatímco vy byste ho nutili ke zbytečné opatrnosti.

Váhy

Skromnost od něj opravdu nečekejte. Když na něco takového přijde řeč, překvapeně vykulí oči a zeptá se, proč by měl být skromný, když ví, že je dobrý-na to ovšem nic říct nedokážete.

Štír

Šance na zásadní vylepšení své image opravdu má. Je jen potřeba, aby alespoň na chvíli odložil všechno ostatní a myslel jen na sebe a na to, jak vypadá.

Střelec

Pro své kamarády sloužíte jako důkaz vztahu, který je sice dlouhodobý, ale přesto může být velice kvalitní. Nuda mezi vámi nepanovala a nepanuje!

Kozoroh

To, že ví, co na vás působí, ještě neznamená, že mu na to musíte skočit. Jeho komplimenty si s chutí vyslechnete a pak si stejně pojedete po své vlastní linii.

Vodnář

V pondělí, kdy má Lunu ve svém partnerském sektoru, se od něj můžete těšit na spoustu motivačních řečí. Váš Beran vás pobízí do práce a vy máte co dělat, abyste se příliš nerozčilili.

Ryby

Pokud umíte něco, co váš Beran zatím tak úplně nezvládá, zkuste mu nabídnout pomoc. Chňapne po ní tak rychle, že vás samotné překvapí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA