Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 46. týden (14.11.2022 - 20.11.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Napětí, které mezi vámi panuje, se snažte snížit na minimum. Zejména v pondělí stačí jen málo, abyste se dokázali domluvit tak, aby se mezi vás vrátila pohoda a klid.

Býk

Setkání s bývalou láskou z tohoto znamení musíte zvládnout s noblesou. Naštěstí vám to problémy nedělá, umíte se zatvářit tak, aby bylo jasné, že se s ní bavit nechcete a nebudete.

Blíženci

Když vám řekne, že vás má rád, buďte rádi, že to konečně zaznělo. Z místa můžete vyjmenovat nejméně tři lidi, kteří by za takové vyznání dali modré z nebe.

Rak

Když si z vás začne dělat legraci, měli byste správně reagovat. V žádném případě vás nesmí napadnout, že byste se urazili, když jeho řeči přebijete svým ještě horším smyslem pro humor, bude to skvělé.

Lev

Vývoj vašeho vztahu je nepředvídatelný., mmentálně kolísá od fascinace a neskutečné lásky ke vzteku až naštvanosti. Nejhorší je to, že ani netušíte, co momentálně platí.

Panna

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, spolu vyjdete naprosto bez problémů. Budete sice mluvit v náznacích, ale přesto si řeknete všechno, co je potřeba.

Váhy

Na jemný flirt, ve kterém tak vynikáte a který se vám tak líbí, ho neužijete. Když jde o Berana a o lásku, říká, že chce buď všechno nebo nic.

Štír

Veškeré poznámky, které od něj ke svému jednání uslyšíte, budou dost jedovaté. Naštěstí na ně dokážete zareagovat tak, aby se nemohl urazit, ale musel přemýšlet.

Střelec

Zjistíte, že vám pevně věří i v oblasti, ve které o sobě vy sami pochybujete. Kdybyste se přiměli následovat jeho příkladu a začali si věřit taky, bude to vynikající.

Kozoroh

Jeho jednání vás opravdu vyvede z míry. Nechápete, kde bere sebevědomí v míře, kterou byste vy tak moc potřebovali a pořád ji ještě nemáte...

Vodnář

Život vás donutí dělat věci, o kterých jste ještě nedávno nechtěli ani slyšet. Kdybyste se hned na začátku rozhodli, že k nim přiberete Berana, mohli byste se nakonec docela dobře bavit.

Ryby

Jeho minulost pro vás skrývá spoustu překvapení a neznámých míst. Vy pak jenom přemýšlíte, kolik se jich ještě najde a jaké oblasti v jeho životě se týkají.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA