Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 44. týden (31.10.2022 - 6.11.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

V pondělí, kdy je Luna v Kozorohu, narazíte na člověka, který má pocit, že se k vám může chovat autoritativně. Vy mu však dokážete, že je to z jeho strany dost zásadní omyl.

Býk

Když vám dá najevo, že chce, aby mezi vámi panovalo erotické napětí, nebudete moc vědět, co máte dělat. Vy v dnešní době potřebujete především pohodu a klid.

Blíženci

K tomu, abyste mu neustále ustupovali, opravdu není důvod. Váš Beran má sice pocit, že byste měli, ale vy mu už dokážete vysvětlit, že se spletl.

Rak

Když vám říká, že máte být aktivnější na sociálních sítích, má k tomu své důvody. Souhlasit s tím nemusíte, ale měli byste ho alespoň vyslechnout.

Lev

Když vám začne vysvětlovat, že si váš společný život představoval jinak, budete se smát dlouho a upřímně. O svých představách mu raději nic neříkejte, mohl by se buď naštvat nebo urazit.

Panna

Může se sice snažit, ale některé věci přece jen nepochopí. Není náhodou vina v tom, že mluvíte až příliš rychle a on vlastně tomu, co říkáte, nerozumí.

Váhy

Čas, který mu věnujete, se ukáže jako to nejdůležitější, co mu můžete dát. V dlouhých neformálních hovorech se o něm a jeho názorech dozvíte opravdu hodně.

Štír

Váš miláček se občas chová trochu jako mimozemšťan. Vy se sice snažíte, aby se postavil oběma nohama na zem, ale sami přiznáváte, že se vám to zase tak moc dobře nedaří.

Střelec

Potřebuje s vámi mluvit o tom, co je pro něj opravdu důležité. Vy byste si pak na to měli udělat čas, celá záležitost je náročnější, než to na první pohled vypadá.

Kozoroh

Přiklad vás dvou dokazuje, že stará láska nerezaví. Občas můžete mít dokonce pocit, že to, co mezi vámi bylo, sílí a je čím dál krásnější a příjemnější.

Vodnář

Problém může vzniknout s nejrůznějšími životními jubilei. Zatímco vy jím nepřikládáte důležitost a nijak je nesledujete, bere je Beran jako zásadní problém a navíc i svou urážku.

Ryby

Když vám vysvětluje, že máte jít zlatou střední cestou, musíte si to správně přeložit. Opravdu má strach, abyste na těžší cestě zbytečně nenarazili a aby vás to nebolelo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA