Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 43. týden (24.10.2022 - 30.10.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se rozhodnete pro nějaký zásadní vztahový posun, měli byste si to dobře promyslet. Zejména to, co uděláte v úterý, zpátky už vzít nedokážete.

Býk

Nic z toho, co se mezi vámi stane, vám náladu nezkazí. V tomto týdnu se dokážete zasmát i tomu, co by každého jiného spolehlivě rozčililo.

Blíženci

Na to, že byste znovu navazovali vztah, který jste spolu měli, raději zapomeňte. Mohli byste to sice udělat, ale nic dobrého by vám to nepřineslo.

Rak

Když zjistíte, jak se o vás vyjadřuje, celkem pochopitelně se naštvete. Váš Beran vám sice vysvětluje, že to nijak zle nemyslí, ale vám se mu nějak nechce věřit.

Lev

Postřehy, s nimiž přijde ohledně své další profesní dráhy, vás vyloženě překvapí. Hlavně mu nesmíte říct, že právě dělá to, co vám připadá rozumné a co jste si vždycky přáli.

Panna

O jeho charakteru opravdu nemáte důvod pochybovat. Může se sice chovat trochu jinak, než byste si představovali, ale o výsledek se bát nemusíte.

Váhy

Hlavně nevzpomínejte na to, co jste si kdy negativního řekli. Bude lepší, když změníte úhel pohledu a na světlo vytáhnete to, co pro vás oba bylo příjemné.

Štír

Než se rozhodnete pro vztah, dobře si to rozmyslete. Pokud jste dosud nezažili partnera, který vás na každém kroku překvapoval, máte zásadní šanci!

Střelec

V jeho společnosti vás život vyloženě baví. Zejména v pondělí, kdy je Luna v jeho partnerském sektoru, se vám ze všech sil snaží vylepšit náladu, Vy pak zkonstatujete, že se mu to daří!

Kozoroh

Všechno, do čeho se pustí, chce zvládnout s předstihem. Vy jste s tím v podstatě spokojení, jste moc rádi, že jsou věci, o které se postará, a o něž se tedy nemusíte starat vy.

Vodnář

Zásadní vliv na vás bude mít v pondělí, kdy je pod vlivem Luny ve svém partnerském sektoru. Vy pak budete mít zase jednou pocit, že mezi vámi problémy nejsou a nebudou.

Ryby

Neustále se s ním snažíte diskutovat o něčem, v čem váš Beran nikdy neustoupí. Zejména v pondělí bude podobná snaha leda tak přehlídkou ztraceného času.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA