Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 09. týden (27.2.2023 - 5.3.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Zejména v pondělí a v úterý zkonstatujete, že se všechno ve vašem životě mění k lepšímu. Na pozitivní změny jste se sice načekali, ale teď je konečně máte na dosah ruky...

Býk

Když vám řekne, že se necítí tak úplně dobře, musíte na to hned a hlavně rychle reagovat. O tom, že by mohl choroby přecházet, nemůže být řeč.

Blíženci

Dejte si pozor na lidi, kteří se ho snaží ovlivnit a jeho myšlení posunout ve svůj prospěch. Když něco takového zaregistrujete, musíte se hned a bez váhání přejít do protiútoku.

Rak

Zejména ve středu a ve čtvrtek si musíte hlídat komunikaci, kterou spolu povedete. Když to neuděláte, hrozí, že nepovedete dialog, ale dva paralelní monology.

Lev

Když si začne stěžovat na absolutní nedostatek peněz, nezačněte ho litovat. Když se ho zeptáte, jak jeho bída vlastně vypadá, zjistíte, že je to to, co vy sami označujete jako celkem slušný dostatek.

Panna

Pocit, že s ním nevycházíte tak, jak byste chtěli, mít můžete, ale nahlas ho neventilujte. Kdybyste přiznali, že ani jeden z vás není zrovna ideál, bude to lepší.

Váhy

Jeho názory vám vyrazí dech. Až za chvíli, kdy se alespoň částečně vzpamatujete, uvidíte v jeho očích jiskřičky a pochopíte, že si z vás právě bezuzdně utahuje.

Štír

Jde o člověka, který funguje trochu jako slon v porcelánu. Obvykle se sice snažíte jeho chyby maskovat, ale tentokrát se naštvete tak, že nevidíte důvod, proč pro něj něco dělat.

Střelec

V pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském a u něj v sektoru komunikace, bude všechno naprosto dokonalé. Opět se přesvědčíte, že jste si v něm vybrali člověka, s nímž je vám dobře.

Kozoroh

Rutina chrání a zachrání i váš vztah. Je jen potřeba, abyste zvláště ve čtvrtek dělali všechno tak, jak jste zvyklí, jakékoli experimenty by se vám mohly vymknout z rukou.

Vodnář

Občas se vám může zdát, že má jeho bývalý partner ve vašem životě větší slovo, než by se vám líbilo. Je nejvyšší čas, abyste začali přemýšlet, jak tomu zabráníte.

Ryby

Když přijde s tím, že byste měli o víkendu protřídit oblečení a to vytříděná dát na charitu, měli byste s ním souhlasit. Při Luně ve Lvu je navíc pravděpodobné, že všechno vytřídí i odnese on sám.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA