Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 07. týden (13.2.2023 - 19.2.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Pozor si dejte zejména na lidi, kteří vám vysvětlují, že bez něčeho nemůžete žít. Když na vás nastoupí v úterý nebo ve středu, hrozí, že jejich argumentaci podlehnete a uděláte něco, co jste původně nechtěli.

Býk

Hlavně před ním nepředstírejte znalosti, které nemáte. Váš Beran by na to velice rychle přišel a takříkajíc by si vás namazal na chleba...

Blíženci

Chyby, které mu vyčítají vaši rodiče, jsou zároveň vlastnostmi, kvůli kterým jste si ho vybrali vy. Naštěstí si z toho ani vy, ani váš miláček nic neděláte.

Rak

Pro jistotu ho o ničem nepřesvědčujte. Znáte svého Berana a víte, že čím víc na něj budete tlačit, tím větší je šance, že přejde do protiútoku a vaše přání vám nesplní.

Lev

Pokud máte pocit, že vaši trpělivost napíná víc, než je zdrávo, klidně mu to řekněte. Jeho překvapení bude upřímné, něco takového by ho opravdu ani nenapadlo.

Panna

To, že vám připadá, že jsou jeho názory extrémní a jeho přístup k životu nerozumný, mu raději ani neříkejte. Naštval by se právě proto, že ví, že máte pravdu.

Váhy

Je potřeba, abyste ho zbavili alespoň některých škodlivých iluzí. Měli byste mu říct, že se o majetek, který si pořídí, musí taky pořádně a soustředěně starat.

Štír

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, se k němu snažte chovat pokud možno laskavě. Když ho dostanete do stresu, budete naštvaní sami na sebe.

Střelec

Konflikty, které má, vás sice zajímají, ale řešit byste je neměli. Ať uděláte cokoli, bude se tvářit, jako byste udělali to nejhorší, co se v dané chvíli udělat dalo.

Kozoroh

To, že vám řekne, že přesně ví, co chce, ještě neznamená, že tomu tak opravdu je. Právě proto by bylo dobré, abyste mu položili pár nenápadných otázek a jeho stanovisko si ověřili.

Vodnář

Zajímavé a přínosné budou zejména vaše víkendové aktivity. Kdybyste se rozhodli, že je strávíte někde, kde bude méně komfortu a více zábavy, bude to dokonalé.

Ryby

Spoustu věcí vyřídíte způsobem, který není sice tak úplně obvyklý, ale je velice účinný. Svého Berana tím potěšíte, podobný přístup by od vás nečekal.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA