Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 08. týden (20.2.2023 - 26.2.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Zásadní vliv na vás a vaše jednání vyvíjí Venuše, která se v pondělí ráno dostává do vašeho znamení. Konečně pochopíte a taky nahlas řeknete, že bez lásky nemá život ani další snažení cenu.

Býk

To, že pro něj máte slabost, ještě neznamená, že mu odpustíte všechno, co udělá. Když si před pohledem na něj sundáte růžové brýle, bude to lepší.

Blíženci

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v jeho znamení, mu dejte volnou ruku ve všem, co je pro vás oba důležité. Bude se mu dařit podstatně lépe, než by se dařilo vám.

Rak

Můžete mu radit, co chcete, ale počítejte s tím, že si opět udělá své. Když toho začne litovat, můžete jen pokrčit rameny a poznamenat, že si za to může sám.

Lev

V pondělí, kdy se Venuše dostává do jeho znamení, ho nepoznáváte. Z tak trochu ospalého jedince se stal člověk, který o vás stojí a taky vám to umí dát najevo.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se těšte na opravdu zásadní debaty. Pokud jste v něčem neměli jasno, teď se situace změní a vám se rozsvítí.

Váhy

Musíte zásadně změnit názory. Dosud jste si mohli myslet, že na vás štěstí zapomnělo, ale tentokrát zjistíte, že je to jinak, hned v pondělí zjistíte, že vám hvězdy sypou štěstí plnými hrstmi!

Štír

Příval nové chuti do života ho zasáhne v pondělí, Venuše se dostává do jeho znamení a učiní z něj člověka opravdu neodolatelného. Pokud si ho chcete udržet, musíte ho hlídat!

Střelec

Především si uvědomte, že za jeho problémy opravdu nemůžete. Může vám to sice dost vehementně naznačovat, ale vy si ho musíte umět a dokázat srovnat.

Kozoroh

Jeho povaha vám je jednou velkou záhadou. Přesně ve chvíli, kdy máte pocit, že je vám jasné, co udělá, provede něco zcela jiného - a ještě vám k tomu poskytne velice logické vysvětlení.

Vodnář

Do sporů, které vede se svými rodiči, se raději nepleťte, bude lepší, když se začnete tvářit lhostejně. Hlavně nedávejte najevo, že se jejich hádkami dobře bavíte.

Ryby

V pondělí, kdy Venuše prochází z vašeho znamení do jeho, se máte na co těšit. O své lásce dokážete mluvit tak, abyste oba pochopili, že vaše láska je to jediné, o co má cenu usilovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA