Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 10. týden (6.3.2023 - 12.3.2023)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Hlavně svému miláčkovi nevysvětlujte, že jste se dostali do hodně komplikované situace. Ani by vás pořádně nevyslechl a už by se další perspektivou vašeho života zcela zbytečně stresoval.

Býk

Bilance jeho problémů nedopadá nijak pozitivně, nějaký pokrok zde však přece jenom je. Ve středu konečně nahlas uzná, že vás měl nejdříve poslouchat a pak poslechnout.

Blíženci

Hned na začátku týdne zkonstatujete, že je skoro všechno možné. Bylo by dobré, abyste se o svůj postřeh podělili s Beranem, pak se budete oba svorně rozčilovat a oba svorně smát.

Rak

Rozpory, které mezi vámi jsou, jsou opravdu dlouhodobé. Právě proto by bylo lepší, kdybyste ho zbytečně neprovokovali a nenutili za každou cenu k akci, když bude klid, bude to lepší.

Lev

Má strach z nemocí, které vám ani na mysl nepřijdou. Opravdu se mu snažíte vlít do žil trochu pozitivnější přístup k životu, ale taky si uvědomujete, že to při jeho povaze půjde opravdu těžko.

Panna

Když udělá něco, co se vám opravdu nelíbí, nehledejte pro něj za každou cenu omluvu. Je na čase, abyste si přiznali, že vás i on může zklamat.

Váhy

Moc rádi byste věděli, co dělá, ale vyptávat se ho nechcete. Na to, že byste mu dali do mobilu nebo do počítače sledování, raději zapomeňte, nadělali byste více škody než užitku.

Štír

Rozpory mezi tím, co chcete a na co můžete dosáhnout, se v poslední době snižují. Je vidět, že nasazení, se kterým jste k realizaci svých přání přistupovali, se vyplatilo.

Střelec

Když se rozhodl, že se z vašeho života vypaří a už se neobjeví, je to jeho věc, Vy byste mu to však neměli nechat jen tak projít. Přinejmenším mu musíte říct, že vás svým jednáním opravdu naštval.

Kozoroh

S tím, že Saturn v úterý opouští váš sektor financí vlastních, ho neseznamujte. Usoudil by, že vám bude rázem daleko lépe, a zvedl by požadavky, které k vám má.

Vodnář

Naštěstí oba patříte k lidem, kteří se učí rychle a dobře. To, co se v tomto týdnu naučíte, navíc dokážete velice rychle prakticky uplatnit ve svém partnerském životě.

Ryby

Jde o týden, kdy hrozí, že k němu budete podstatně tvrdší, než si zaslouží. Kdybyste si hned v pondělí uvědomili, že i zdánlivě suverénní Beran má srdce a duši, tím to bude lepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA