Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 3. měsíc (1.3.2020 - 31.3.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Pocit, že vám život přináší stále nová překvapení, je stále silnější. Občas dokonce ani nevíte, jak byste na ně měli správně reagovat. Navíc se po vás v práci chce, abyste vymýšleli přesně to, co všichni jiní považují za tak ošidné, že se do toho raději ve strachu ze zbytečného trapasu nepouštějí. Vy však dokážete přijít na něco, co vám dovolí úkoly uhrát alespoň na remízu.

Býk

Nastal čas, abyste využili zkušenosti, které jste dosud za nemalou cenu získali. Zároveň by bylo dobré, kdybyste si zanalyzovali dosud učiněné chyby. Výsledky, k nimž dospějete, však s nikým neprobírejte. Jde o vaši soukromou záležitost, kterou byste si měli alespoň prozatím nechat pro sebe. Vašemu jednání nebude sice nikdo rozumět, ale to vám vůbec nevadí.

Blíženci

Do vašeho života se snaží zasáhnout spousta lidí, kteří mají dojem, že na to mají právo. I když vám svým jednáním značně lezou na nervy, snažte se k nim chovat zdvořile. Hádkou nic nevyřešíte. Když jim ale budete asertivně odporovat a vysvětlovat, že sice děkujete za jejich rady, ale že si o svém životě budete rozhodovat sami, bude to lepší. Zpočátku budou sice naštvaní, ale nakonec to pochopí.

Rak

To, že jste sami, vám vadí daleko méně, než jindy. Když pozorujete spory, do kterých se kvůli lásce dostávají se svými partnery vaši kamarádi, vůbec se vám po ničem takovém nestýská. Místo citů řešíte raději práci a problémy, které jsou s ní spojené. Je to velice dobrá cesta. Kromě toho, že budete mít co dělat, si potvrdíte, že jste ve své práci opravdu dobří a že byste si zasloužili víc, než za ni dostáváte.

Lev

Všechno, z čeho jste měli strach a čeho jste se tak báli, dopadne dobře. Některé úřední záležitosti se sice mohou protáhnout, ale to vám vůbec nevadí. V práci se chystejte na zvýšený nápor. Někteří vaši kolegové dají výpověď a většina jejich povinností padne na vás. Nenechejte si to líbit! Práci sice udělat musíte, ale můžete za ni taky dostat víc, než jste brali dosud.

Panna

To, že vám záleží na maličkostech a na tom, co všichni jiní považují za nepodstatné detaily, je přesně to, co vám v tomto měsíci dodává sílu a přesvědčivost. Zejména v práci nesmíte pustit z ruky nic, co jste pořádně nezkontrolovali a na čem jste nenašli chybu. Kdyby se stalo a chybu by v odevzdaných materiálech objevil někdo jiný, bylo by to hodně nepříjemné vysvětlování.

Váhy

Čekejte spoustu zajímavých podnětů a témat k přemýšlení. Postará se vám o ně vaše širší rodina. Když něco řeší, budete první, kdo se to dozví a koho požádají o radu. Potíž je však v tom, že nechtějí jen radu, ale i všestrannou pomoc. Nezbude, než abyste jim vysvětlili, že je sice máte velice rádi, ale jejich soukromé záležitosti řešit nechcete a nebudete.

Štír

Ze všech konfliktů včetně těch pracovních vyjdete vítězně. Díky svému diplomatickému talentu dokonce dokážete přemluvit ke spolupráci lidi, kteří by se bez vaší intervence jenom hádali. Když vás ale o stejnou službu požádají příbuzní, raději se vymluvte. Jakmile začnete zasahovat do rodinných záležitostí, máte jisté problémy, které se budou jen těžko řešit.

Střelec

Záležitosti, které byly v běhu, se konečně chýlí ke konci. Většina ostatních lidí by byla ráda a přemýšlela o delším odpočinku někde, kde by je nikdo nerušil. Vy však fungujete trochu jinak. Ještě předtím, než ukončíte jednu náročnou a obtížnou práci, začnete přemýšlet nad něčím, co je potřeba udělat a co by vás bavilo. Patrně se sice dozvíte, že jste naprosto neskuteční, ale to vám vůbec nevadí.

Kozoroh

Čekejte dny, které zásadně změní váš dosavadní vztah k životu. Zatímco dosud jste se soustředili jen sami na sebe, teď jste upřeli pozornost na přátele a lidi, v jejichž společnosti se pohybujete. Kromě starých známostí máte šanci navázat kontakt i se spoustou dalších lidí. Z většiny z nich stanou kamarádi, kteří vám pomohou snášet všechny nástrahy, které vám v budoucnu život přinese.

Vodnář

Společenský život vám sice nic neříká, ale věnovat se mu musíte. Znáte život a víte, že se na nejrůznějších akcích bez problémů domluví to, co v práci dělá větší či menší potíže. Pokud se tedy ve firmě chystá nějaká víkendová akce, doma zůstat nesmíte. Kromě toho, že tam zařídíte spoustu záležitostí, na kterých vám záleží, pochopíte i spoustu věcí, jejichž smysl vám zatím unikal.

Ryby

Nechce se vám ani o ničem přemýšlet, ani nic rozhodovat. Dobře víte, že byste měli uvažovat o své budoucnosti, která je v současné době nejasná. Vy však nevíte, z které strany začít. Navíc se vám ani nechce s nikým radit. Máte pocit, že čím méně je lidí, kteří vidí do vašeho života a kteří vědí, s čím se aktuálně potýkáte, tím je to lepší. A ono to tak opravdu je....

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA