Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 4. měsíc (1.4.2020 - 30.4.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Člověk, který by vás nalákal na nové aktivity a přiměl k životním změnám, se kolem vás naštěstí nevyskytuje. I kdyby se vyskytoval, vy byste mu slova nepopřáli. Ze všeho nejvíce toužíte po tom, aby ve vašem životě zůstalo všechno tak, jak to zatím je. Je vám jasné, že všechny změny, ke kterým by došlo, by s sebou přinesly jen další zbytečné starosti.

Býk

Je nejvyšší čas, abyste se začali pořádně zajímat o své zdraví. Neříkejte, že vám nic není. Nezavírejte oči před symptomy, které se zásadně liší od všeho, co jste v poslední době zažili. Pokud se necítíte dobře, nenamlouvejte si, že to přejde, ale vyrazte ke svému praktickému lékaři. Zbavíte se tím nejen nepříjemných pocitů, ale především zcela zbytečného stresu.

Blíženci

Chovejte se tak, aby z vás váš zvířecí patron mohl mít radost! O přízeň neproste, ale nenápadně a elegantně naznačte, že se člověku, který vám ji bude prokazovat, bránit nebudete. V práci se chovejte tak, aby i nadřízený pochopil, že už to, že vás smí zaměstnávat, je pro něj čest. Pokud se peněz týká, čeká vás zajímavý měsíc. Můžete být spokojení, protože příjmů bude v každém případě víc, než plánovaných i neplánovaných výdajů.

Rak

Vaše skromnost je momentálně nejenže zbytečná, ale spíše na škodu. Pokud něco umíte, musíte to okolnímu světu taky ukázat. Když o sobě budete pochybovat, nedáte ostatním šanci, aby vůbec pochopili, co všechno ve vás je. Právě proto je potřeba, abyste o sobě mluvili. Vezměte si slovo pokaždé, kdy se bude jednat o něco, co ovládáte, a dejte najevo, že jste v tom opravdu dobří.

Lev

Než se rozhodnete, co od života vlastně chcete, zabere vám to spoustu času. V další etapě byste měli přemýšlet o tom, jak své představy uskutečnit. Pozor byste si měli dávat i na své zdraví. Pokud se stane a vy onemocníte (nebo usoudíte, že se o vás choroba pokouší), měli byste v každém případě zůstat doma. O tom, že byste nemoc přecházeli, raději ani nepřemýšlejte!

Panna

Jde o měsíc, který je plný extrémních situací. V práci se musíte učit spoustu nových věcí, a ani doma nevystačíte s tím, co umíte a co máte zažité. O další změny se postarají děti. Mají pocit, že je vnímáte jako daleko menší, než jsou. Když se rozhodnou, že si zaslouží více svobody, než jim poskytujete, bude to boj. To, že se nakonec domluvíte, berte jako krok tím správným směrem.

Váhy

Ve všech vztazích dbejte na jasnou a nedorozuměními nezatěžovanou komunikaci. Neriskujte zbytečné rozpory tam, kde se jim můžete a dokážete vyhnout. V práci se vyhýbejte diskusím i v případě, že vás k nim nadřízený přímo vybízí. Na jeho ujišťování o tom, že opravdu potřebuje znát váš názor, mu nesmíte v žádném případě naletět. Nic dobrého by vám to nepřineslo.

Štír

Čeká vás příliv energie a chuti do života. Velikonoc můžete využít k malému výletu někam, kam byste se jindy nedostali. Kdybyste si našli místo, kde se třeba dá plavat i cvičit, bude to naprosto dokonalé. Jako singles budete mít šanci na navázání nové a velice slibné známosti. Přesto bude dobré, když dotyčnému zatím nic slibovat nebudete. Na to je ještě spousta času!

Střelec

V práci se vám daří všechno, na co jenom sáhnete. Přesto máte pocit, že byste toho zvládli víc. Právě na tomto základě začínáte přemýšlet o změnách, které byste během dalších měsíců rádi provedli doma. Právě proto je potřeba, abyste si nejdříve sedli a udělali pořádný rozpočet. Nebude to sice úplně lehké, ale vy ho vytvořit musíte. Bez jasných finančních mantinelů se nepohnete z místa.

Kozoroh

Na intuici moc nedejte. V maličkostech vás nezklame, ale ve velkých věcech byste se na ni spoléhat neměli. Opatrnost je doporučeníhodná zvláště ve financích. Pozor si dávejte zejména na investice, které vám doporučí kamarádi nebo příbuzní. Odmítněte je sice vlídně, ale tak, aby pochopili, že se u vás nechytají. Místo toho se začněte plánovat prodloužené víkendy a dovolenou.

Vodnář

Jste zvyklí fungovat podle předpisů, ustanovení a nejrůznějších pokynů. Když se dostanete do situace, kdy byste naopak měli rozhodovat sami, moc nevíte, jak se pak chovat. Právě proto byste si měli slíbit, že se budete řídit jen tím, pro co se rozhodnete sami. Stejně tak byste se sami měli rozhodovat i v tom, co se týká vaší práce. Do toho, jestli máte nebo nemáte podat výpověď, si mluvit nenechejte.

Ryby

Potíže můžete mít s lidmi, kteří na vás žárlí. Mají pocit, že se vám daří nezaslouženě dobře a neopomenou vám to dát najevo. Vy si pak můžete vybrat, zda jim budete skoro omluvně vysvětlovat, že jste se o svůj úspěch zasloužili sami, nebo zda jim stroze sdělíte, že je to něco, po čem jim nic není. V každém případě počítejte s měsícem, kdy budete pořád něco vysvětlovat.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA