Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 9. měsíc (1.9.2021 - 30.9.2021)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Především si uvědomte, že opravdu nemusíte pracovat naplno ve všem. Vyberte si jednu zásadní záležitost, na jejímž dokonalém provedení budete trvat. I když to zní skoro nevěrohodně, všechno ostatní se tomu přizpůsobí. Příležitosti vám pak budou do rukou přicházet samy a v takové kvalitě, že si budete jen říkat, že si něco takového snad ani nezasloužíte.

Býk

Setkání s novými pracovními kolegy proběhne mile a bez větších problémů. Vy se pak rozhodnete, že si je vezmete pod křídlo a seznámíte je se životem ve firmě. Než jim to však stačíte říct, dozvíte se, že vás nadřízení jmenovali jejich oficiálním průvodcem a mentorem. Navíc zjistíte, že je za to pár korun, s nimiž jste opravdu nepočítali, a které vás potěší.

Blíženci

Na to, že od vás ostatní očekávají aktivitu tam, kde se ji sami projevovat ostýchají nebo dokonce bojí, jste už zvyklí. Nyní však stojíte na prahu období, kdy je vám jasné, že to udělat prostě musíte. Když do této ožehavé záležitosti nehrábnete vy sami, nenajde se nikdo, kdo by takovou odvahu měl. Vy byste pak litovali, ale už by to mnoho platné nebylo. Musíte prostě sebrat odvahu a začít.

Rak

Do nových začátků se vám sice nemusí chtít, ale přesto usoudíte, že se do nich musíte pustit dřív, než bude pozdě. Předem si však musíte uvědomit, že rozhodnutí, k nimž dospějete, a na kterých začnete pracovat, nebudete moci vzít zpátky. Navíc čekejte projevy nedůvěry ze strany svých blízkých. Naštěstí je rychle přesvědčíte, že vám mohou věřit a že své víry ve vaše síly litovat nebudou.

Lev

Je potřeba, abyste fungovali rozumně a abyste se dokázali oprostit od všech předsudků. Jde především o názory, které jste kdysi získali nebo jste k nim dospěli, ale které teď už nejsou ničím podložené. Právě proto by bylo dobré, abyste si v klidu sedli a popřemýšleli, které si necháte a které ze svého života definitivně odstraníte. Udělejte to a uvidíte, jak lehce se rázem budete cítit.

Panna

Vaše rafinovanost a smysl pro manipulaci, na který jste tak pyšní a který vám obvykle pomáhá vítězně zvládnout všechno, před co vás život postaví, vám momentálně není nic platná. Místo diplomacie potřebujete naopak jasné a přímo nasměrované jednání, které vás vede bez dalšího zdržování k cíli. Nejde sice o hru, na kterou jste zvyklí a která vás baví, ale jinak to opravdu nejde.

Váhy

Úvahy o tom, že byste pro své zdraví měli začít dělat podstatně více, než jste dělali dosud, jsou vyloženě na místě. Když vám váš praktický lékař doporučí lázně a navrhne co nejbližší termín, neříkejte, že to nejde, ale snažte se udělat všechno pro to, aby to šlo. Kdyby měli v práci řeči, klidně jim sdělte, že své zdraví považujete za to nejcennější, co máte, a že jím hazardovat nehodláte.

Štír

Jde o měsíc, kdy se musíte soustředěně věnovat něčemu, co vás sice baví, ale zároveň vyčerpává. Kromě pracovních záležitostí musíte řešit i spoustu věcí, které se dějí doma a jimž se musíte věnovat. Můžete přitom narazit na partnera, který si myslí, že se až příliš věnujete cizím záležitostem a příliš málo jemu. Pak je potřeba, abyste mu sdělili, že ho sice chápete, ale že to jinak bohužel nejde.

Střelec

Trochu potíží můžete mít s dětmi školou povinnými. Mají pocit, že to vloni, kdy do školy v podstatě nechodily, bylo daleko lepší. vy jim pak budete vysvětlovat, proč je vzdělání důležité a proč ho nutně potřebují. O tom, že byste při jejich pobízení přistoupily k hmotné motivaci, však neuvažujte. Děti musí pochopit, že se neučí pro vás, ale pro sebe a pro život. Je to konstatování sice staré a banální, ale pořád pravdivé.

Kozoroh

To, že jste si mysleli, že vás v lásce nic nového a zajímavého nečeká, se ukáže jako váš zásadní a téměř životní omyl. Hned na začátku měsíce se dostanete do situace, kdy zjistíte, že vás v této oblasti čeká spousta velice zajímavých překvapení. Navíc půjde o člověka, který vám nahlas řekne, že do vašeho života vstoupil proto, aby zahnal veškerou nudu a vrátil vám radost z existence.

Vodnář

Je potřeba, abyste naprosto změnili styl svého myšlení. Dosud jste se věnovali sobě blízkým lidem jen proto, že to sami nezvládali a vy jste měli pocit, že je to tak správně. Teď však zjišťujete, že je potřeba, abyste jim dali svobodu a přiměli je, aby se rozhodovali bez vaší rady. Velký vděk za to však nečekejte. Na vaši péči si zvykli a stav, kdy se o sebe musí starat, se jim ani trochu nelíbí.

Ryby

Víru v osud a v to, že vámi smýká a tahá vás tam, kam nechcete, byste měli co nejrychleji opustit. Naopak je potřeba, abyste si uvědomili, že máte unikátní šanci, jak svůj život vylepšit a sami ho aktivně ovlivnit. Naštěstí si dokážete bez větších problémů definovat to, co chcete, a najít i cestu, kterou k tomu hodláte dospět. A pak budete už jen pozorovat, jak se všechny vesmírné síly spojí, aby vám k tomu pomohly.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA