Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 4. měsíc (1.4.2021 - 30.4.2021)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Hrozí, že se vaše nasazení a odpovědný přístup ke všem pracovním aktivitám obrátí proti vám. Někteří kolegové mají pocit, že se tak jen snažíte předvést v nejlepším světle před nadřízenými. Vůbec nechápou, že tak pracujete ne proto, že byste museli, ale proto, že to jinak prostě neumíte. Neztrácejte čas tím, že jim to budete vysvětlovat. Stejně by vám nerozuměli nebo vás nepochopili.

Býk

Úvahy o tom, že si na realizaci svých záměrů vypůjčíte peníze, které k dispozici nemáte, jsou stále silnější. Než to uděláte, měli byste si ale sednout a všechno si důkladně propočítat. Když i potom usoudíte, že jde o nápad, který není špatný, dejte se do jeho uskutečňování. Vaše bankovní historie je skvělá, takže vám žádné problémy s úvěrem nehrozí.

Blíženci

Především si uvědomte, že vaše sebevědomí je přesně to, za co byste měli být vděční a co byste si měli pěstovat. Nedovolte nikomu, aby vás o ně připravil. Pokud jdete na pracovní pohovory, dávejte bez obav a bez ostychu najevo, že jste opravdu dobří. A když přijde řeč na peníze, klidně řekněte částku, kterou považujete za správnou. Toho, že byste neuspěli, se bát nemusíte.

Rak

Potíže můžete mít s příbuznými. Vůbec nechápou, že je opravdu nemůžete navštěvovat tak často, jak si přejí oni a jak byste si přáli i vy. Když zjistíte, že vaše vysvětlování nezabírá, mávněte rukou a další komunikace se zdržte. Stresovat se kvůli tomu nemusíte. Šance, že se ve druhé polovině týdne všechno srovná a vaši předkové dostanou rozum, je celkem vysoká.

Lev

Když vám partner začne naznačovat, že byste léto mimo jiné měli využít k vylepšení svého bydlení, neříkejte, že je to nesmysl. Bude daleko lepší, když se ho v klidu zeptáte, jak by si to představoval. Když zjistíte, že vlastně ani nepotřebuje vaši fyzickou pomoc, ale že mu záleží spíše na vašich nápadech a vtipném řešení nejrůznějších problémů, usoudíte, že to je vlastně docela dobrý nápad.

Panna

Úřední záležitost, která se už hodně dlouho táhne, se konečně chýlí ke konci. Na oslavy to sice ještě není, ale přesto si vychutnáváte perspektivu jara, kdy se budete moci bez zábran radovat ze života. Pokud to jen trochu půjde, měli byste si na druhou polovinu dubna naplánovat výlet někam, kde jste s partnerem nikdy nebyli a kam jste se vždycky chtěli podívat.

Váhy

Je potřeba, abyste si na sebe udělali s partnerem čas a promluvili si o tom, co je sice důležité, ale na co vám jindy energie nezbývá. Oba potřebujete vědět, co si ten druhý myslí a o co usiluje. Zároveň byste měli přemýšlet, zda a jakým způsobem zapojíte do svých aktivit děti. Pokud řeknou, že o něco takového nestojí, je to nemilé, ale vy to přesto musíte respektovat.

Štír

Zatímco ostatní přemýšlí, jak ušetřit, vy se jako vždy lišíte. Vy naopak přemýšlíte, kam a především do čeho investovat. Pokud přijde partner s tím, že byste mohli koupit byt, pozemek nebo jinou nemovitost, dejte hlavy dohromady a začněte přemýšlet, co si z nabídky, kterou v tomto směru máte, vybrat. Dá to sice trochu práce, ale nakonec si budete jistí, že jste zvolili to nejlepší.

Střelec

Je potřeba, abyste překonali pohodlnost a přímo se vrhli do nejrůznějších fyzických aktivit. Pokud máte zahradu, je jasné, že se jí budete věnovat naplno. Pokud ne, bylo by dobré, abyste si poručili a alespoň dvakrát týdně vyrazili na delší procházku. To, že se partner bude tvářit nepřívětivě, neřešte. Když půjdete sami, nebudete muset poslouchat hloupé poznámky. Navíc vás nikdo nebude zdržovat.

Kozoroh

Je potřeba, abyste přestali počítat s tím, že zdraví je něco, na co máte automatický nárok. Když se dozvíte, že se o sebe musíte starat důsledněji, než jste se starali dosud, nerebelujte, ale vezměte to na vědomí. Kdyby vás náhodou lékař vybídl k účasti na preventivní prohlídce, neříkejte, že je to zbytečnost, kterou nepotřebujete, ale co nejrychleji se k ní dostavte.

Vodnář

Pocit, že vám někteří lidé nerozumí, je silný a oprávněný. Je ale otázkou, zda máte ztrácet čas tím, že jim budete svá stanoviska vysvětlovat a o své pravdě je přesvědčovat. Kdybyste se dopředu smířili s tím, že jsou na světě lidé, s nimiž se míjíte a s nimiž se vám společnou řeč najít nepodaří, bylo by vás život daleko jednodušší a hlavně snesitelnější. Vyzkoušejte to!

Ryby

Váš miláček se ze všech sil stará, abyste byli na světě spokojení. Vy však máte občas pocit, že se o vás stará až moc. Když zjistíte, že vás navíc na každém kroku hlídá, budete skoro naštvaní. Než mu však vynadáte, měli byste pochopit, že jde o způsob, kterým dává svou lásku najevo, protože to jinak neumí. A když budete ve smířlivější náladě, dojde vám, že to vlastně vůbec není špatné.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA