Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 1. měsíc (1.1.2021 - 31.1.2021)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Práce, kterou vykonáváte, vás finančně celkem slušně zajišťuje, ale nějaké mentální uspokojení vám nepřináší. Než se však rozhodnete, že budete hledat nějakou novou, promluvte si o tom se svým partnerem. Je potřeba, abyste v něm při tak zásadní životní změně měli oporu. Sami byste to sice zvládli taky, ale ve dvou si s tím poradíte daleko rychleji a lépe.

Býk

Když se vám něco daří, pracujete usilovně. Když však zjistíte, že všechno nevychází tak, jak jste si představovali, je to z vaší strany důvod k práci ještě usilovnější. Musíte však počítat s tím, že vás lidé z vašeho okolí chápat nebudou. Radí vám, abyste svůj boj raději vzdali. Když vám dojde, že se tak chovají ne proto, že by vás chtěli šetřit, ale proto, že mají strach z vašeho úspěchu, bude vám hned jasné, co máte dělat.

Blíženci

S lidmi, kteří jsou vám podřízení nebo které zaměstnáváte, musíte jednat trochu jinak, než dosud. Ve velkorysém jednání pokračujte, ale taky jim dejte najevo, že si nikdy nikdo nemůže být jistý, kdy a jak intenzivně ho kontrolujete. Obvykle takové jednání moc rádi nemáte, ale tentokrát je vám jasné, že tyto lidi v náležitých obrátkách a v náležitých výkonech jinak neudržíte.

Rak

S údivem zjišťujete, že vám v poslední době samota přestává vadit. Po práci se s chutí vrátíte domů, kde jste rádi, že můžete mluvit jen s partnerem. Naštěstí jste narazili na člověka stejné krevní skupiny, který slovy taky moc plýtvat nemusí. Večery, kdy si čtete a veškerou komunikaci omezíte jen na občas prohozenou poznámku, vnímáte jako to nejhezčí, co vám život dává.

Lev

Na lidi, kteří vás začnou přesvědčovat, že byste s nimi měli spolupracovat, si dávejte pozor. Jejích skutečné úmysly jsou s tím, co vám slibují, v naprostém rozporu. V realitě si to představuje tak, že na vás přehodí všechno to, do čeho se jim nechce a na co sami nestačí. Naštěstí to pochopíte dřív, než jim něco definitivně slíbíte nebo dokonce podepíšete.

Panna

I když se do soukromí lidí, s nimiž spolupracujete, vtíráte neradi, jste momentálně v situaci, kdy vám nic jiného nezbývá. O to, co vaši kolegové, ale i vaši přátelé zažívají v soukromí, byste se měli zajímat velice intenzivně. Jen tak pochopíte, proč je na vás naštvaný člověk, kterému jste nikdy nic zlého neudělali. Jemu sice ne, ale někomu z jeho blízkých jste na kuří oko stoupnout mohli...

Váhy

To, co jste dosud vnímali jako jasnou a přímou životní cestu, na které vás nečekají ani výmoly, ani nepředvídané zatáčky, se pomalu komplikuje. Právě proto byste měli přemýšlet, zda by nebylo dobře, kdybyste začali přemýšlet o vylepšení své pozice na trhu práce. Když se máte šanci naučit něco nového, měli byste jí využít. Navíc vám to půjde daleko lehčeji, než jste čekali.

Štír

I když jsou záležitosti, které kolem vás probíhají, hodně nepříjemné a vy byste se jim nejraději vyhnuli obloukem, je to přesně to, co udělat nesmíte. Když zjistíte, že na vašich rodičích nebo na jiných známých seniorech někdo parazituje, měli byste proti němu vyrazit se vší energií, kterou máte. Na řeči o tom, že máte zachovat klid v rodině a o ničem nemluvit, nedejte. To je naopak přesně to, co udělat nesmíte.

Střelec

Úvahy o tom, že si konečně najdete bydlení, které vám bude po všech stránkách vyhovovat, jsou stále intenzivnější. Když s tím ale přijdete za partnerem, moc kladnou odezvu nečekejte. Partner vám sdělí, že si jen vymýšlíte a nic takového není potřeba. Vy si pak můžete vybrat, zda uznáte, že má pravdu, nebo zda budete bojovat u svůj sen. Kdybyste se ale rozhodli bojovat, máte vítězství skoro jisté.

Kozoroh

Jde o měsíc, kdy byste si měli dopřát zasloužený klid. Po stresu, spojeném s koncem roku, vám moc dobře udělá každá chvíle, kterou budete moci trávit na čerstvém vzduchu. Kdybyste měli šanci vyrazit na horskou chatu, nebo do lázní, kde se kromě procedur léčí i pohybem, měli byste se tam vypravit. Na vaše zdraví zapůsobí pobyt na takovém místě skoro až zázračně.

Vodnář

Je potřeba, abyste si veškeré záměry, které ohledně své další budoucnosti máte, alespoň prozatím nechávali pro sebe. Lidí, kteří na vás žárlí a kteří vám nic dobrého nepřejí, je kolem vás dost. Těch, kteří by se na vás moc rádi přilepili a použili vás jako výtah na cestě vzhůru, je ještě víc. Za jiných okolností byste jim možná i pomohli, ale teď vám na takové dobré skutky chybí energie.

Ryby

Zatímco jiní mají potíže se žárlivými partnery, vám dělají potíže žárliví kamarádi. Když zjistí, že se bavíte s někým, koho rádi nemají, hrozí, že začnou vyhrožovat. Nejdříve si budete myslet, že si z vás trochu hloupě utahují. Až posléze pochopíte, že vám dávají nůž na krk a nutí vás, abyste si mezi nimi vybrali. Vy se však k něčemu takovému nesmíte nechat přinutit!

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA