Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 11. měsíc (1.11.2020 - 30.11.2020)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Když máte pracovat naplno, je potřeba, abyste k tomu kromě jiného měli i vyhovující prostředí. Tím ale můžete narazit na firemní kodex, který vám jakoukoli výzdobu pracovního místa zakazuje. Když se navíc dozvíte, že nemůžete mít podle svého vkusu ani tapetu v počítači, začnete přemýšlet, zda byste práci neměli co nejrychleji změnit.

Býk

I když vám vaše tvrdohlavost většinou přinese užitek a prospěch, tentokrát byste to přehánět neměli. Zkuste vzít v úvahu i názory svého partnera. Když vás před něčím varuje, dobře ví, co dělá. Stejně tak byste měli vzít v úvahu názory rodinných seniorů. Žili sice v jiné době, než je ta nynější, ale jejich zkušenosti pro vás mohou být i teď velice užitečné a přínosné.

Blíženci

Pozor si dávejte na komplikované lidi, kteří neví, co chtějí, ale nedají pokoj, dokud to nedostanou. V práci s nimi nějak komunikovat a tedy i vycházet musíte, ale do soukromí byste si je tahat neměli. Lidí, kteří na vás hodí své problém a budou očekávat, že je vyřešíte za ně, opravdu nepotřebujete. Svých starostí a z nich vyplývajících neprospaných nocí máte dost i bez nich.

Rak

Dejte si pozor, abyste se zbytečně nepletli do rodinných sporů, které se odehrávají mezi příbuznými vašeho partnera. Kdyby vám řekli, že se vyjadřujete k něčemu, čemu stejně nerozumíte, bylo by vám to skoro líto. Když se ale na celou záležitost budete dívat jako na něco, co se vás netýká a z čeho máte spíše škodolibou radost, bude to pro vás daleko lepší.

Lev

Než se rozhodnete, že se začnete prosazovat za každou cenu, přemýšlejte, proč to děláte a co od toho čekáte. Nebylo by lepší, kdybyste se zejména v pracovních sporech stáhli do pozadí a radost z hádek dopřáli jiným? Ušetřili byste tím spoustu sil a navíc byste se zbytečně nepohádali s lidmi, které budete v nejbližší době ještě potřebovat a s nimiž byste měli vycházet co nejlépe.

Panna

Jsou věci, které se vám platit nechce, ale zaplatit je musíte. Právě proto, abyste měli ve všem jasno, je potřeba, abyste do banky zašli co nejdříve. Je však otázkou, zda se s tím máte svěřovat partnerovi. Jeho poznámky na konto vašeho nedostatečného ekonomického myšlení byste vnímali velice negativně. A tím, že byste mu je nedokázali dlouho odpustit, si můžete být jistí.

Váhy

Narazíte na opravdu tvrdohlavé lidi. Pak si můžete vybrat, zda se s nimi budete hádat, nebo zda se předvedete jako jedinci ještě tvrdohlavější. Pokud jste si svou pravdou jistí, neváhejte a začnete se prosazovat. Lidí, kteří by vám dokázali na odpovídající úrovni oponovat, kolem vás moc nebude. Výsledkem bude pár dnů boje, završených vítězstvím opravdu famózním.

Štír

Jde o dny, kdy byste se měli spoléhat především sami na sebe. Pomoc, kterou vám nabízejí lidé z vašeho okolí, přijmete, ale hned si vymiňte, že budete všechno kontrolovat a na všechno dohlížet. Jedovaté poznámky, které po vašem prohlášení zazní, přejděte bez zbytečných komentářů. Vy jste své řekli a ti, kterých se to týká, se tomu velice rychle přizpůsobí.

Střelec

Máte pocit, že neustále na někoho nebo na něco čekáte. Možná by bylo lepší, kdybyste zejména v práci projevili více energie. Dejte lidem kolem sebe najevo, že už dál jejich průšvihy tolerovat ani krýt nebudete. Partner vás za vaše rozhodnutí pochválí. Je mu jasné, že teď je větší šance, než budete chodit z práce ve větší pohodě a nebudete tak naštvaní.

Kozoroh

Člověka, který se před vámi hodlá předvádět, protože si myslí, že vás tím nejdříve zaujme a pak získá, vážně neberete. Velice rychle pochopíte, že by vám do života nic pozitivního nevnesl. Navíc nechápe, že na předvádění a získávání zájmu jste zrození vy. Snad by bylo lepší, kdybyste si s člověkem, který by vám vaše přirozená práva upíral, pro jistotu nezačínali.

Vodnář

S větším a hlavně intenzivnějším nasazením se věnujte péči o zdraví těla i ducha. Pokud máte pocit, že by vám dobře udělala samota, ve které byste mohli přemýšlet, klidně si ji dopřejte. Naštěstí máte kolem sebe lidi, kteří vaši potřebu pochopí. A navíc partnera, který vás na prodloužený víkend vyloženě pošle s tím, že už dávno ví, že vám něco takového udělá moc dobře.

Ryby

Především potřebujete klid, mír a pohodu. Snažte se ze svého okolí eliminovat všechny, kteří vám mají tendenci něco vnucovat, nebo vás jinak otravovat. Dejte jim najevo, že jste dost staří, abyste si svůj život řídili sami. Bude jim sice chvíli trvat, než pochopí, že to myslíte vážně, ale pak se s tím smíří. Pro vás je to pozitivní, protože budete mít konečně klid.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA