Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 2. měsíc (1.2.2021 - 28.2.2021)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Je potřeba, abyste k sociálním kontaktům, které už máte, přidali ještě nějaké navíc. Najděte si lidi, s nimiž můžete nejen vážně mluvit, ale s nimiž se budete i dobře bavit. Lidé stejné krevní skupiny budou pro váš další život neobyčejně cenní. Kdybyste navíc objevili takové, kteří pojednou na stejné myšlenkové vlně, ale přitom nebudou slepě přejímat vaše názory, bude to vynikající.

Býk

Život vám předestře šance, o kterých jste dosud jen snili. Všichni budou mít pocit, že byste měli být nynějším vývojem situace nadšení, ale vy jste spíše na rozpacích. Uvědomujete si, že se vaše situace v poslední době zásadně změnila, a nevíte, zda máte na uskutečnění svých představ a snů ještě dostatek sil. Nakonec však usoudíte, že bude lepší, když zatnete zuby a přece jen to zkusíte.

Blíženci

Pocit, že se všechno zaseklo, ustrnulo v místě a nikdo neví, kdy se věci zase dají do pohybu, si nepřipouštějte. To, že se v práci nic neděje, neznamená, že nemůžete něco dělat doma. Vylepšete si koutek, který máte na home office. Uvažujte o nákupu nového počítače, který si nakonfigurujete podle svých představ a potřeb. Když budete vědět, kde práci a aktivitu hledat, bude jí dost.

Rak

Nabídka na práci, která v polovině týdne padne, vás potěší. Když se však zeptáte podrobněji na podmínky, zjistíte, že je nedokážete akceptovat, i kdybyste opravdu chtěli. Naštěstí se nehádáte, ale přijdete s rozumným vysvětlením, proč to nejde. Proti argumentu, že i váš den má jen pouhých dvacet čtyři hodin, nemůže nikdo rozumný nic namítat.

Lev

Pocit, že si je váš životní druh vaší láskou a tedy i vaší loajalitou až moc jistý, je stále intenzivnější. Možná byste ho měli upozornit, že by se o vás měl zajímat trochu víc, než se zajímá teď. Představa, že k trvalému a kvalitnímu vztahu stačí společný účet a stejné místo bydliště, je trochu naivní. Je potřeba, abyste mu to vysvětlili tak, aby vás vzal vážně a vaše argumenty pochopil.

Panna

I když hovory o zdraví rádi nemáte a rozhodně jimi nechcete nikoho zatěžovat, nic jiného vám nezbývá. Dostáváte se do situace, kdy je jasné, že si o vašich neduzích musíte popovídat s lékařem, který je opravdu dobrý. Když vám kamarádi nabízejí své známé, neříkejte, že je nepotřebujete. Požádejte, ať vás s nimi seznámí a třeba vás k nim do ordinace i doprovodí.

Váhy

Do práce, která přijde navíc, se raději moc nežeňte. Není to zdaleka tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá. Navíc nejsou jisté ani peníze, které vám za ni slibují. Bylo by dobré, abyste podstatně větší pozornost věnovali rodinným záležitostem. Kdyby se vám přímo pod nosem dělo něco, o čem byste vy neměli ani tušení, cítili byste se přinejmenším hloupě.

Štír

Úvahy o zásadní změně bydlení jsou stále intenzivnější. I když máte práce až nad hlavu, objednáte se na prohlídky nejrůznějších objektů a vyrazíte na pouť po nemovitostech. Kdyby se náhodou stalo a vy na první pokus narazili na něco, co se vám líbí, hned to berte. Bude to lepší, než kdybyste pak další týdny a měsíce přemýšleli nad šancí, kterou jste si nechali utéct.

Střelec

Trochu potíže mohou být s výběrem dárku na kulaté jubileum nebo daru svatebního. Je vám jasné, že se chcete předvést a ukázat, že na to máte. Na druhé straně se nehodláte dostat do situace, kdy byste finančně vykrváceli. Proto bude lepší, když nenápadně aktivujete svou výzvědnou službu a zjistíte, co se od vás v tomto směru čeká. Informace rychle přijdou, vy se podle nich zařídíte a budete moci klidně spát.

Kozoroh

I když v rámci rodiny působíte jako výchovný činitel neradi, tentokrát vám nic jiného nezbude. Když zjistíte, že někdo z mladší generace riskuje tak, že se to nedá označit jinak než jako projev neskutečné hlouposti a zároveň nemoudrého rizika, na nic nečekejte, ale hned si s ním promluvte. Bude tak překvapený, že vám na sebe prozradí daleko víc, než původně chtěl.

Vodnář

Ve vašem případě je potřeba, abyste především vzali v úvahu své fyzické síly a jejich hranice. Když pochopíte, že jsou věci, které nezvládnete a na které si budete muset najít pomoc, nebo je vůbec nechat na někom jiném, bude to moc dobře. V žádném případě neriskujte stav, kdy byste se snažili zvládnout za cenu pozdějších zdravotních nepříjemností něco, co může klidně udělat někdo jiný...

Ryby

Jde o dobu, kdy je potřeba, abyste ze všech sil pracovali na posílení vazeb mezi jednotlivými členy rodiny. Pokud zjistíte, že se někdo s někým nebaví, snažte se jejich vztahy vrátit k normálu. Patrně se dozvíte, že se pletete do věcí, po kterých vám nic není, ale to vám může být jedno. Klidně řekněte, že v nepřátelském ovzduší fungovat nedokážete, a že uděláte všechno pro to, aby se změnilo k lepšímu.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA